Detaylar
Kim cevapladı?B450M K'den neden memnun değilsiniz? B550'ye geçmek israf olur bence. İşlemci nedir? RAM anakart ve işlemciyi satarsınız AM5'e geçebilirsiniz belki.
B450M K'den neden memnun değilsiniz? B550'ye geçmek israf olur bence. İşlemci nedir? RAM anakart ve işlemciyi satarsınız AM5'e geçebilirsiniz belki.
Sistemi yeni topladım sayılır. Çoğu oyunda yüksek bir performans düşüklüğü var. Tüm şeyleri kontrol ettim ama çözüm bulamadım. Bir de anakartı satıp değiştirmeyi düşündüm hocam.
Ryzen 5 5600x
Corsair Vengeance RGB PRO 32GB (16x2)
Sapphire Pulse RX7600
Ayrıca bayadır aklımdaydı
Sistemi yeni topladım sayılır. Çoğu oyunda yüksek bir performans düşüklüğü var. Tüm şeyleri kontrol ettim ama çözüm bulamadım. Bir de anakartı satıp değiştirmeyi düşündüm hocam.
Ryzen 5 5600X.
Corsair Vengeance RGB Pro 32 GB (16x2)
Sapphire Pulse RX7600.
Ayrıca bayağıdır aklımdaydı.
Performans düşüklüğünden kastınız nedir biraz daha açar mısınız? B450'den B550'ye geçince FPS artmayacak.
Performans düşüklüğünden kastınız nedir biraz daha açar mısınız? B450'den B550'ye geçince FPS artmayacak.
Hocam GPT ile konuştum biraz, SSD'nin yorgunluğundan dolayı olduğunu söyledi. Kingston A480 vardı. M.2 SSD alacağım. Kingston Renegade.
Beklediğin performans artışını B550'ye geçerek yaşayamazsın. Ben de şahsen B450'den B550'ye geçtiğim için bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum.
Hocam GPT ile konuştum biraz, SSD'nin yorgunluğundan dolayı olduğunu söyledi. Kingston A480 vardı. M.2 SSD alacağım. Kingston Renegade.
Hocam burada konu açmak yerine neden ChatGPT'ye soruyorsunuz anlamış değilim. Ki SSD yorgunlugu ile en ufak alakası yok HDD de oynasan bile alacağın FPS ayni. Ayrıca 'SSD yorgunluğu' diye bir şey yok. SSD sağlığı düşer okuma yazma hızı falan düşer. Çok alakasız cidden.
Elektronik parçalar yorulmaz insan mı bu? Parçaları düzgün soğutamazsan sürekli yüksek sıcaklıklarda kullanırsan ya parçaların sağlıgı olumsuz etkilenir ömrü kısalır ya da, güç kısıtlayarak kendini soğutmaya çalışır ve FPS duser.
Hocam yorgunluğu diye bahsettiğim şey zaten sağlığı, ben öyle söyledim siz öyle anlamış olabilirsiniz. Sadece birazcık araştırdım bu kadar.Hocam burada konu açmak yerine neden ChatGPT'ye soruyorsunuz anlamış değilim. Ki SSD yorgunlugu ile en ufak alakası yok HDD de oynasan bile alacağın FPS ayni. Ayrıca 'SSD yorgunluğu' diye bir şey yok. SSD sağlığı düşer okuma yazma hızı falan düşer. Çok alakasız cidden.
Hocam yorgunluğu diye bahsettiğim şey zaten sağlığı, ben öyle söyledim siz öyle anlamış olabilirsiniz. Sadece birazcık araştırdım bu kadar.
Renegade boş bir SSD değil hocam. Taş gibi SSD. Yeni konu açın yardımcı olalım. Sağlığının düşmesi FPS'i etkilemez. Drop falan girer.
drop yiyorum zaten hocam.Renegade boş bir SSD değil hocam. Taş gibi SSD. Yeni konu açın yardımcı olalım. Sağlığının düşmesi FPS'i etkilemez. Drop falan girer.
Konuyu açmaya pek gerek duymadım çözümü şu an SSD'yi almak olarak görüyorum.
Çok modlu oyunlarda 2-3 saniyelik droplar yiyorum dakikada 4-5 defa.