Elektronik MSI RTX 4060 8.900 TL

Ventus serisine niye bu kadar nefret var? Gördüğüm kadarıyla insanlar ısınma problemi var demiş ama ben oyunlarda 60 dereceyi geçtiğini görmedim, tam yükü bilmem. Başka bir şey mi var? Yazın çok mu ısınıyor?

Saçmaladığınız kısım işte tam olarak burası. Tam yükü bilmem ne demek? Ventus sadece soğutmasından dolayı değil, hatalı PCB tasarımı nedeniyle de çok eleştirilen model. Daha iyi Modeller'den de daha pahalı olması da cabası.

Tamam hocam sağ olun cevabınız için tam yüke bir ara bakarım. Hatalı PCB tasarımı ne oluyor?

Bence ucuz diye direkt atlamamak lazım. Bir de yanlış bilmiyorsam forumlarda yorumlarda Ventus hakkında genellikle olumsuz yorumlar var.

Ayrıca bu ekran kartı ile yeni çıkacak güçlü oyunları nasıl oynamayı düşünüyorsunuz?

Bence ucuz diye direkt atlamamak lazım. Bir de yanlış bilmiyorsam forumlarda yorumlarda Ventus hakkında genellikle olumsuz yorumlar var.
Fiyatına göre alınacak bir model.
Ayrıca bu ekran kartı ile yeni çıkacak güçlü oyunları nasıl oynamayı düşünüyorsunuz?
Şu her yeni nesil çıkınca eski nesili çöpe atanlara gıcık oluyorum. Arkadaş 4000 serisi ölmedi, ölmeyecek uzun bir süre. Şuan piyasaya çıkmış en yeni oyunları Medium-High ayarlarda DLSS ve FG kullanarak en az 60 FPS veren bir kart. Modcular DLSS ile çıkmayan oyunları 2 hafta içinde DLSS Ready hale getiriyorlar. 0 optimizasyon yapıp insanları 5000 serisine mahkum eden oyunları Ultra'da oynamak istiyorsanız paranıza kıyacaksınız.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt