İtachi Uchiha
Uzman
Aynı sorunu yaşıyorum. Online işlemlerde bazen hızlı bazen aşırı yavaş.Bende şu an hızda sorun var sadece. Speedtest'te bazen olması gereken gibi bazen değil.
Aynı sorunu yaşıyorum. Online işlemlerde bazen hızlı bazen aşırı yavaş.Bende şu an hızda sorun var sadece. Speedtest'te bazen olması gereken gibi bazen değil.
Milenicom denedin mi hocam? Türknet'ten memnuniyetsizlikle ayrılan biri olarak Milini'yi deneyeceğim.packet loss yine başladı. ne kadar stabil ping alsamda bu şekilde internet kullanamam. ISS önerisi olan var mı? (Turknet hariç)
hayır denemedim. ping sorunu olduğunu söylüyorlar.Milenicom denedin mi hocam? Türknet'ten memnuniyetsizlikle ayrılan biri olarak Milini'yi deneyeceğim.
Ben birkac ay once 200 Mbps'lik fiber paketlerine gecis yapmistim. Ilk 2 hafta surekli packet loss oluyordu ve arada bir internet kopuyordu. Birkac aydir sorun yasamiyorum. Fiyat olarak da diger ISS'lere gore avantajli gibi (statik IP de kullaniyorum, ona ragmen avantajli gibi), bilemedim degistirsem mi diye. Tekrar buyuk bir problem yasayana kadar kullanirim muhtemelen.Şu an durum nasıl? Az önce geçiş işlemlerim tamamlandı ama internette kararsızlık var ve online işlemlere giremiyorum.
Bundan once Millenicom kullaniyordum VDSL ile. Fiyat ilk 3-4 aydan sonra anormal artmisti (ilk 3-4 ay indirimli sanirsam su an, o zaman normal fiyat cok artmisti), o nedenle degistirmistim ben.Milenicom denedin mi hocam? Türknet'ten memnuniyetsizlikle ayrılan biri olarak Milini'yi deneyeceğim.
bugün aynen öyle yaptım. yarın TT kuruluma gelecek. zaten altyapıyı TT'den alıyorlardı. gidip başka ISS'e geçsem bile şuan ödediğimden daha fazla ödeyecektim. biraz daha fazla verip işi kökünden hallettim. güzel ISS'ti ta ki bugüne kadar. her ay bir kez buna benzer sıkıntı çıkıyordu zaten. bu bardağı taşıran son damla oldu. bunun çözümünü bugüne kadar bulup gideremedilerse, daha da gideremezler.Dün internet gece saatlerinde kesilmişti, bugün an itibariyle yine aşırı derecede yavaşladı. Müşteri hizmetlerini aradığımda İngilizce ''hizmet kullanılamıyor'' diye yanıt alıyorum.
Yıllardır kullanıyorum ve gayet de memnundum ancak karşımızda muhatap bulamıyoruz. Yine fazla para verip en azından muhatap bulabileceğimiz firmalara geçmek şart oldu.