Bismillah birde tespit edilsen ne olacak Japonyadan buraya mı gelicekler?
Merhaba, bu konularda cahilim. Kirildiktan sonra tüm oyunlara erişebiliyor muyum? Tespit edilebilir miyim? Eksi yönleri oluyor mu?
Kırılıyor. Hatta iki tane ayrı sistem oluyor. İstersen orijinal sisteme girip normal satın aldığın oyunlara giriyorsun istersen kırık sisteme girip korsan oyunları oynuyorsun. Play Station gibi kırıldı geri dönüşü yok falan değil. Ha yeni cihaz ne zaman kırılır onu bilemiyorum tabi. Tahminen 2-3 bin lira ister kıran kişiler.Merhaba, bu konularda cahilim. Kirildiktan sonra tüm oyunlara erişebiliyor muyum? Tespit edilebilir miyim? Eksi yönleri oluyor mu?
Merhaba, bu konularda cahilim. Kirildiktan sonra tüm oyunlara erişebiliyor muyum? Tespit edilebilir miyim? Eksi yönleri oluyor mu?
Kırılıyor. Hatta iki tane ayrı sistem oluyor. İstersen orijinal sisteme girip normal satın aldığın oyunlara giriyorsun istersen kırık sisteme girip korsan oyunları oynuyorsun. PlayStation gibi kırıldı geri dönüşü yok falan değil. Ha yeni cihaz ne zaman kırılır onu bilemiyorum tabii. Tahminen 2-3 bin lira ister kıran kişiler.
Çiplettikten sonra tinfoil aracılığı ile tüm oyunları indirip güncelleyebilirsin. Tespit edilme işin için ise çip yapanlar genelde original yazılıma cihazda dokunmuyorlar sen diğer yazılımda kullanıyorsun. Eksi yönü de bir işte online oyun oynayamamak ama o kadarı da olsun.
Konunun sahibini de uyaralım bu Switch 1 için geçerli bir yöntem. Nintendo şu ana kadar her açığı fark ettiğinde kapatmaya çalıştı ve OLED bile kırması biraz daha zor iken Switch 2 çip yoluyla kırılacağını sanmıyorum.