Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    38
Switch OLED. Bilgisayar oyunu bilgisayarda oynanır öyle küçücük ekranda iki büklüm oynanmasının bir mantığı olduğunu düşünmüyorum zaten pil süresi falan da çok düşük. Cihaz hafif değil bir de durmadan şarj etme ihtiyacı duyuyorsun bunun portatifliği nerede kaldı ?

Switch ise en azından kendi platformuna özel oyunlara sahip olduğu için almanın bir anlamı var.

Switch OLED. Bilgisayar oyunu bilgisayarda oynanır öyle küçücük ekranda iki büklüm oynanmasının bir mantığı olduğunu düşünmüyorum zaten pil süresi falan da çok düşük. Cihaz hafif değil bir de durmadan şarj etme ihtiyacı duyuyorsun bunun portatifliği nerede kaldı ?

Switch ise en azından kendi platformuna özel oyunlara sahip olduğu için almanın bir anlamı var.
Ben de sizin gibi düşünüyorum.

Oyun fiyatları işin içine katılırsa tercihin Steam Deck olur. Ama oyun fiyatlarını baz almazsak kesinlikle Switch.

Steam Deck ağır ve büyük bir cihaz. Ha yanınızda bir bilgisayar taşıyorsunuz, bu size sonsuz ihtimallerin kapısını açıyor ancak el cihazı için çok büyük. Pil ömrü de kısa. Gerçekten oyun oynayacak bir şey arıyorsanız Switch derdim.

Switch almak için en ufak bir sebep yok. Steam Deck Switch oyunlarını Switch'den çok çok daha iyi kalitede ve daha yüksek FPS değerleri ile açar. Steam Deck başta ağır gelir, göze büyük gözükür ama alışılıyor ona. Switch'in şarj süresi daha iyi sadece. Ama değer aradaki farka.

Ayrıca Switch de ergonomik bir cihaz değil. Ben onu da kullandım ele oturmuyor.

Özel kılıf kullanırsanız ancak öyle oturur ele.

Switch almak için en ufak bir sebep yok. Steam Deck Switch oyunlarını Switch'den çok çok daha iyi kalitede ve daha yüksek FPS değerleri ile açar. Steam Deck başta ağır gelir, göze büyük gözükür ama alışılıyor ona. Switch'in şarj süresi daha iyi sadece. Ama değer aradaki farka.

Steam Deck'in ağırlığı bence alışılacak seviyede değil.

Steam Deck'te Zelda kaç FPS veriyor ?

Steam Deck'in ağırlığı bence alışılacak seviyede değil.

Pozisyona göre değişir. Ama evet ağır bir cihaz. Ama ağırlığı yanında bir sürü ekstra ile geliyor. Sırf daha hafif diye 30 FPS kötü grafiklerde oyun oynamayı tercih etmezdim ben.

Steam Deck'te Zelda kaç FPS veriyor?

Switch özel oyunlarını Switch'den daha iyi açacağını sanmıyorum açıkçası. Ben Third Party oyunlar için konuştum.

Son düzenleme: