Novel sitesi için hosting önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan agg1401
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 120
  • Etiketler Etiketler
    hosting
2012'den beridir web sektöründe olup bu firmayı duymaman imkansız. Bu 13 yılda bir şey ararken bile yolun mutlaka R10 ile kesişmiş olmalı. Eskiden Türkler için hosting almak bu kadar kolay değildi, R10 üzerinden dönüyordu piyasa. Özkula, aysima, burtinet, sekershell.. niceleri.

Ayrıca tavsiye ettiğin Yöncü %20 cpu sınırından PHP yapılandırmasına kadar her şeye karışıyor. Wordpress'te toplu modül güncelleme yaptığında bile 503'e düşen bir firmayı tavsiye etmek. :D

"cloudflare ile de extra duvar çek" Cloudflare'nin en pahalı planını da alsan default hali sana hiçbir koruma sağlamaz.

"sunucu ip si de gözükmez" Cloudflare kolayca bypass edilebilen bir şey, ddos toolarında bile cloudflare için özel attack methodu var. layer 7 bile vurduğunda direkt tüm suncuyu düşürüyor.

12 Yıllık web hayatın sana hiçbir şey öğretmemiş.
Yöncü hakkında çok iyi şeyler duymadım. O yüzden ben pek yanaşmıyorum ve siteleri çok eski hâlâ. İnsan sorar, bunlar niye işlerine yatırım yapmıyor mu diye?

Cloudflare plan almadıkça bir işe yaramaz mı? Cahilliğin buradan belli oluyor. 3 tane waf yazarım kralı gelse çökertemez ne anlatıyorsun kardeşim. Marka reklamı yapmaya gelmişsiniz adı şanı duyulmamış markaya 12 yıldır olsan bilirdin diyorsun komediye bak :D Konuşturma beni burda o Layer7 methodlarini ben tek parmağımla yazıyorum. Browser methoduda kodlarım komik misin sen ya :D Daha yazmam ben sana bilgisiz olduğunu belli ettin yani. Cloudflare free ile en korumali siteden daha iyi ddos korumasina sahip olursun adam gibi waf yazarsan.
CloudFlare kullanmayı düşünüyorum ama ne zaman kurarım bilmem?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt