Shawinnz

Uzman
Yer
Gudermes, Chechnya
Animeyi Dressrosa'ya kadar normal bir şekilde izledim. Bu yıl sınava gireceğim için hızlı bitirmek adına Wano Arc'a kadar One Pace izledim ama aradaki 3 sezon çok hızlı bitti. Önemli bir şey kaçırdım mı diye merak ediyorum. Wano'yu normal olarak izlemeye devam edeceğim ama bu üç sezonda (Zou, Whole Cake, Reverie) filler bölümler dışında hikayede önemli şeyleri atlamış mıyımdır?

750 küsür bölüme kadar filleri izlemedim, kaybım olmadı.
Naruto'dan sonra aynı hayatı yapmam.
Bleach'de filler biraz önemliydi galiba o kadar.

750 küsür bölüme kadar filleri izlemedim, kaybım olmadı.
Naruto'dan sonra aynı hayatı yapmam.
Bleach'de filler biraz önemliydi galiba o kadar.
Filler bölümlerin dışında ek sahneleri, flashbackleri ve uzun bakışmaları da kesiyorlarmış. Bu yüzden bazı şeyleri atlamış gibi hissediyorum.

Filler bölümlerin dışında ek sahneleri, flashbackleri ve uzun bakışmaları da kesiyorlarmış. Bu yüzden bazı şeyleri atlamış gibi hissediyorum.
Aynı siteden 750 küsür bölüm izledim, özetleri, filleri ve filmleri atlayarak, dediğin gibi bir eksiklik hissetmedim.
Muhtemelen kafan başka bir yerde olduğu için ve hızlıca izlediğin için sana öyle geliyordur.

Aynı siteden 750 küsur bölüm izledim, özetleri, filleri ve filmleri atlayarak, dediğin gibi bir eksiklik hissetmedim.
Muhtemelen kafan başka bir yerde olduğu için ve hızlıca izlediğin için sana öyle geliyordur.

Evet galiba hızlı izlememden kaynaklı böyle hissediyorum teşekkür ederim cevabınız için.

Çok uzun süre önce izlemeyi bıraktım ama normal One Piece'in bazı 20-25 dakikalık bölümlerini 5-6 dakikada ileri sara sara bitirdim ve eminim ki bir kaybım olmadı.

3. seçeneği önereyim: MANGA. Zaten final arcına kadar renkli olarak yayınlandı mangası. Türkçe olarak renklisi epey geride ama ingilizce olarak 1055e kadar renkli okuyabilirsin. Türkçede 830 civarında bitiyor renkli çevirisi.

Manga okumayı sevmiyorum maalesef.
One Piece gibi birkaç seri hariç animelerin büyük çoğunluğu yarım yamalak uyarlama. Bir çok seride hikayeyi adam akıllı görmek için ya mangasını ya da novelini okuman lazım veya yeni sezonu gelsin diye dua etmen lazım. One Piecede yeni sezon gelsin sıkıntısı yaşamazsın ama inanılmaz bir pacing farkı var animesiyle mangası arasında One Piece'in. 13 sayfalık manga bölümünden 2 anime bölümü çıkarıyolardı, düşün pacing ne haldeydi. One Pace için konuşayım her ne kadar orijinal animeye göre pacing daha iyi olsa da mangaya 1x vakit ayıracaksan one paceye rahat 2.5x vakit ayırırsın. 8 10 saatte ilgili kısmı aradan çıkarmak istiyorsan manga en doğru tercih olur. Yoksa kabaca 25 saatini ayır ve One Paceden izle.

One piece gibi birkaç seri hariç animelerin büyük çoğunluğu yarım yamalak uyarlama. Birçok seride hikayeyi adamakıllı görmek için ya mangasını ya da novelini okuman lazım veya yeni sezonu gelsin diye dua etmen lazım. One piecede yeni sezon gelsin sıkıntısı yaşamazsın ama inanılmaz bir pacing farkı var animesiyle mangası arasında One Piece'in. 13 sayfalık manga bölümünden 2 anime bölümü çıkarıyolardı, düşün pacing ne haldeydi. One pace için konuşayım her ne kadar orijinal animeye göre pacing daha iyi olsa da mangaya 1X vakit ayıracaksan One paceye rahat 2.5X vakit ayırırsın. 8 10 saatte ilgili kısmı aradan çıkarmak istiyorsan manga en doğru tercih olur. Yoksa kabaca 25 saatini ayır ve One paceden izle.

Peki manganın renkli halini nereden bulabilirim? Galiba sadece 165 bölümünü çevirmişler.