Şişman Adam

Kategori Yetkilisi
Hukuk Moderatörü
Makaleler
3
Yer
Ankara
Arkadaşlar selam,

Bir arkadaşımın bilgisayarına Windows 11 24H2'yi temiz kurulum ile yükledim. Normalde Paint 3D kullanıyormuş arkadaşım ama bu yazılımı Microsoft kaldırdığı için artık kullanamıyor maalesef. Güvenilir bir yerden temin edebiliyor muyuz yazılımı yoksa tamamen umudu kesip Paint 3D benzeri yazılımlar mı bakmak lazım?

Arkadaşlar selam,

Bir arkadaşımın bilgisayarına Windows 11 24H2'yi temiz kurulum ile yükledim. Normalde Paint 3D kullanıyormuş arkadaşım ama bu yazılımı Microsoft kaldırdığı için artık kullanamıyor maalesef. Güvenilir bir yerden temin edebiliyor muyuz yazılımı yoksa tamamen umudu kesip Paint 3D benzeri yazılımlar mı bakmak lazım?
Ne zaman kaldırıldı? Bende en son gözüküyordu mağazada.

Ne zaman kaldırıldı? Bende en son gözüküyordu mağazada.
Çok olmadı. 1 - 1,5 ay olmuştur.

Araştırdığım kadarıyla uygulama sevdalıları, archive.org'da bu uygulamayı arşivlemiş.

Bahsedilen arşiv: Paint 3D Installer for Windows 10 : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Windows 10 için yazıyor ama sanırım Windows 11 için de yüklenebilir, değil mi?

Windows 10 için yazıyor ama sanırım Windows 11 için de yüklenebilir, değil mi?
Muhtemelen kullanılabiliyordur, arşivdeki açıklamada bir topluluk bağlantısı mevcut oradan daha fazla bilgi edinebileceğinizi umuyorum. 3D'yi bende kullanmıştım şirin programdı. Acıklı olmuş.