Hiroo

Uzman
Papel uygulamasını indirip NFC ile kimlik doğrulaması yaparsanız anında 100TL para geliyor. İstediğiniz banka hesabına IBAN'la gönderebilirsiniz çabucak. Eğer birisinin referans kodu ile kayıt olursanız ekstradan 50TL daha veriyor.

Güzel kampanyaları var ve bu 100 TL’yi vermese bile hesap açılır ama 100 TL komik kalmış. 100 lira için kimse bir şey yapmaz.

Güzel kampanyaları var ve bu 100 TL’yi vermese bile hesap açılır ama 100 TL komik kalmış. 100 lira için kimse bir şey yapmaz.
Öğrenci arkadaşların işine gelir bence.

Daha öncesi için yanlış hatırlamıyorsam 400 TL ile yaptılar bunu.
Onlar sinirli kampanya. Ara sıra 2 saat süreli kampanya yapıyorlar o süre içinde kayıt olursanız 500tl veriyorlar

Onlar sinirli kampanya. Ara sıra 2 saat süreli kampanya yapıyorlar o süre içinde kayıt olursanız 500tl veriyorlar

Sınırlı değildi, ben de aldım. Çok uzun bir zaman önce yanlış hatırlamıyorsam 400 TL ile bu kampanya yapıldı. Üstüne üstlük Papel çöktü ve 2 gün boyunca hesaba giriş yapmaya uğraştık.

En az 18 yaş sınırı yoksa olabilir. Bir kadeh şarap ya da tavuk dürüm bile alınmayacak para veriliyor.
Daha öncesi için yanlış hatırlamıyorsam 400 TL ile yaptılar bunu.
Bana geçen sene 250 TL vermişlerdi. Bazı kampanyaları cidden güzel. Hepsiburada’da %15 gibi avantajları var.