Çok sinek kaydı yapıyor gibi görünmüyor:

Bu makineler genelde kılları ve sakalları düzeltmek/kısaltmak için kullanılıyor, sinek kaydı ve kusursuz bir tıraş istiyorsanız Series 3000 ve üstü bakmanızı tavsiye ederim.

Bu adama neden olmamış anlamadım ama benimkini videodakinden iyi alıyor. Fakat batarya sorunu yaşadım bir tıraşa bile yetmiyordu.

Bu adama neden olmamış anlamadım ama benimkini videodakinden iyi alıyor. Fakat batarya sorunu yaşadım bir tıraşa bile yetmiyordu.
Bende AquaTouch'a ait bir modeli var, yaklaşık 7-8 yıldır kullanıyorum ve hala daha tek tıraşa şarjı yetiyor. Dediğim gibi bunlar aslında sakal tıraşı için üretilen makineler değil, genelde düzeltme/kısaltma için üretilen makineler.

Çok sinek kaydı yapıyor gibi görünmüyor:

Bu makineler genelde kılları ve sakalları düzeltmek/kısaltmak için kullanılıyor, sinek kaydı ve kusursuz bir tıraş istiyorsanız series 3000 ve üstü bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam bazı modelleri şekillendirme için sadece. Yorumlarda jilet gibi alıyor diyenler olmuş kararsız kaldım.

Alınması bence kazık.
Powertec bakın.

Silindirli ucuz olanlar suratı maf ediyormuş. Normal makine en az 0.1mm alıyor galiba.