Bu modeli alacağım, epey de sinek kaydı yazıyor, tahriş olur mu, yedek bıçaklarıda pahalı biraz. 0 alan, öneriniz varsa açığım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sinek kaydı yapıyor gibi görünmüyor:
Bu makineler genelde kılları ve sakalları düzeltmek/kısaltmak için kullanılıyor, sinek kaydı ve kusursuz bir tıraş istiyorsanız Series 3000 ve üstü bakmanızı tavsiye ederim.
Bende AquaTouch'a ait bir modeli var, yaklaşık 7-8 yıldır kullanıyorum ve hala daha tek tıraşa şarjı yetiyor. Dediğim gibi bunlar aslında sakal tıraşı için üretilen makineler değil, genelde düzeltme/kısaltma için üretilen makineler.Bu adama neden olmamış anlamadım ama benimkini videodakinden iyi alıyor. Fakat batarya sorunu yaşadım bir tıraşa bile yetmiyordu.
Çok sinek kaydı yapıyor gibi görünmüyor:
Bu makineler genelde kılları ve sakalları düzeltmek/kısaltmak için kullanılıyor, sinek kaydı ve kusursuz bir tıraş istiyorsanız series 3000 ve üstü bakmanızı tavsiye ederim.
Ben pek o performansı beklemenizi önermiyorum, yine de almak size kalmış.Hocam bazı modelleri şekillendirme için sadece. Yorumlarda jilet gibi alıyor diyenler olmuş kararsız kaldım.