Ping yükselmeden Discord'a nasıl girilebilir?

lengthow

Uzman
Selam arkadaşlar,

Malum Discord engellendi ve ancak VPN gibi programlarla giriş yapabiliyoruz. Şu an Kaspersky VPN kullanıyorum ancak pingimi çok yükseltiyor. Split Tunnel yapsam da yapmasam da yükseliyor, ayrıca çoğu oyuna da giremiyorum Split Tunnel açıkken. GoodbyeDPI ve DNS değiştirme kombinasyonunu denedim ama bende işe yaramadı. WARP önerenleri çok gördüm ama onda da emin olamadım pingim ve hızım çok etkilenir mi diye. İnterneti en az şekilde etkileyen çözüm nedir?

Şimdiden teşekkürler.

Kod:
@ECHO OFF
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)
PUSHD "%_arch%"

start "" goodbyedpi.exe --set-ttl 3

POPD
POPD

GoodbyeDPI ile pingsiz discorda giriş yapabilirsiniz.
2_any_country_dnsredir dosyasına sağ tıklayıp tüm satırları silip yukarıdaki attıgım kod ile kaydedin sonrasında yönetici olarak çalıştırın.
Satırları silemiyorum hocam. Not defteri ile mi düzenlemem gerekiyor?

Evet öyleymiş, ama bu şekilde de bağlanamıyorum.

GoodbyeDPI ile maalesef bağlanılamıyor. En azından Superonline kullanıcıları bağlanamıyor. Cloudflare WARP ile Wireguard profili oluşturursanız girilebiliyor.

warp wireguard profili oluşturma
Müsait olunca deneyeceğim hocam, biraz uzun bir şeye benziyor.

Hocam dnsredir haliyle de aç kapa yaparak denediniz mi? Biraz beklemek de gerekebiliyor bazen.
Dnsredir ile biten dosyayı kullanıyorum sadece onu diyorsanız. Beklemek de bir işe yaramıyor maalesef. Hatta gece VPN'i kapatıp GoodbyeDPI'ı açtım. Çalıştı sandım ancak 5-6 dakika sonra bağlantım koptu.

Keenetic modeme wireguard Kaspersky VPN kurdum. Discord iplerini modeme ekledim ve sadece Discord'a VPN üzerinden çıkış yaptırdım. Böylelikle Discord dışında her yere normal Türk Telekom ile çıkış yapıyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt