Özel mesaj yok sanırım bu forumda. Veya 2. el kategorisinde vardı, hatırlamıyorum. Fiyat belirlediğimde buradan direkt size yazayım mı? Sonrasına bakarız

Tamam hocam. Bir ara size zahmet CECH kodu 2xxx mi yoksa 3xxx bakar mısınız? Kasada yazar. Ek olarak; kollardan emin değilsiniz. + 750 lira olası masraf ihtimali var. O sebeple ben 3500 TL teklif ediyorum. Amacım sizi de kendimi de zarara uğratmamak. Sizin cevap/karşı teklifinizi bekliyorum. İyi akşamlar.

Tamam hocam. Bir ara size zahmet CECH kodu 2xxx mi yoksa 3xxx bakar mısınız? Kasada yazar. Ek olarak; kollardan emin değilsiniz. + 750 lira olası masraf ihtimali var. O sebeple ben 3500 TL teklif ediyorum. Amacım sizi de kendimi de zarara uğratmamak. Sizin cevap/karşı teklifinizi bekliyorum. İyi akşamlar.
Bakacağım hocam koduna. Teklifinizi değerlendirip yazacağım. İyi akşamlar

Hocam bende olan konsolun CECH kodu da 2 ile başlıyor. Fakat fazla ses yapması gibi bir durumla karşılaşmadım. Tabii ısınma oluyor, olmaması imkansız ama almayacaksınız sanırım. CECH - 2504B.
Hocam sabah uykulu eksik yazmışım. Aslında iki kod arasında günümüz için bir fark yok. Çünkü destek bitti ve artık kırarak oyun oynatıyorlar. Ancak normal koşullarda Cech 2xxx serisi PS3'lerin blu-rayleri 3xxx serisine göre çok daha hızlı bozuluyordu. Zamanında benimde başıma geldi. Günümüzde dediğim gibi al bir tane SSD, hen yükle blu-ray çalışmış çalışmamış çok da önemli değil :) Sizin cihaz ne durumda? Tamir, macun değişimi, çizik vs. ?

Hocam sabah uykulu eksik yazmışım. Aslında iki kod arasında günümüz için bir fark yok. Çünkü destek bitti ve artık kırarak oyun oynatıyorlar. Ancak normal koşullarda Cech 2xxx serisi PS3'lerin blu-rayleri 3xxx serisine göre çok daha hızlı bozuluyordu. Zamanında benimde başıma geldi. Günümüzde dediğim gibi al bir tane SSD, hen yükle blu-ray çalışmış çalışmamış çok da önemli değil :) Sizin cihaz ne durumda? Tamir, macun değişimi, çizik vs. ?
Tamir görmedi hocam, cihaz temiz, aldığımdan beri içini açmadım hala çok iyi çalışıyor makine. Belki temizletmek gerekebilir ben çok kurcalamadım cihazı kırdırıp oyun falan yükledim. Arada oynuyordum zaten artık çok sık oynamıyorum. Bluray, disk vs. hiç kullanmadım diyebilirim. Bozulduysa bilmiyorum haberiniz olsun test etmedim.