dis6576

Uzman
Merhaba, durumu çok iyi olmayan ancak çalışan bir PS2 var. Şu an 2. el ederi nedir? 2 koluyla birlikte vereceğim ve bir de Memory kart var. İlanlar çok karışık; 4 bine satan da var, 500-600 diyen de.

4 bine satanlar terörist.
500-600 doğru ederidir. 2 sene önce PS3'ü 550'ye aldım ben :)
Taş çatlasa 800 TL olmalı bir PS2 o da çok temizse güzel bir modelse.
PS2'yi yine 5 sene önce 220 TL'ye aldım. Hem FAT, hem softmod yapılabilir, hem de beyaz modeldi.
Bit pazarından da 25 TL'ye aldım Fat bir model yine. Pandeminin başlarında. Siyahtı o. Çalıştığını kontrol etmedim tabii.

IMG_20191024_182914.webp

4000 fiyatli olanlar koleksiyon urunudur muhtemelen, jelatini falan acilmamistir.
Yok değil. Facebook'da falan çok kendini bilmez insan var. Aygıtını bulunmaz hint kumaşı zannediyor
grin.png
4000 TL fiyat çekiyorlar utanmadan. Koleksiyon ürünü olsa keşke sizin dediğiniz gibi. Ben de uzun süredir New Nintendo 2DS XL istiyorum bugün fiyatı en az 9000 TL. Rezillik valla.

Fiyatları çok yukarı çektiler... PS3 4000 TL olmaz olamaz.

Yok değil. Facebook'da falan çok kendini bilmez insan var. Aygıtını bulunmaz hint kumaşı zannediyor
grin.png
4000 TL fiyat çekiyorlar utanmadan. Koleksiyon ürünü olsa keşke sizin dediğiniz gibi. Ben de uzun süredir New Nintendo 2DS XL istiyorum bugün fiyatı en az 9000 TL. Rezillik valla.
Cidden rezillik. 4000'e biraz kötü kullanılmış PS4 bile bulunur.

Çok güzel cihazlar, bir tane alıp kenara koymak lazım aslında. Alırken nelere dikkat etmek gerek onu da çözersek müthiş.
Disk okuyucusu bozuk oluyor cogu modelin. Ben oldukca temiz kullanmama ragmen elimdeki 9000 serisi konsolun okuyucusu bozuldu. Ona dikkat etmek gerek.