Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Evet mining devri bitti, evet mining artık kazandırmıyor biliyorum. Bilgisayarımın boş kaldığı uzun süreler oluyor bu sürelerde de YKS'ye çalışıyorum. Ben de boş durmaması için bir şekilde para kazanmak istiyorum. Şu anda Steam'de birkaç oyunu AFK bırakıyorum fakat gelen miktarlar çok az. Mining ile biraz arttırmayı düşünüyorum sizce buna değer mi? Bir de sadece bilgisayarı açık bırakarak ufak da olsa ek getirisi olacak bir yöntem var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mining'in kazandırmadıgını biliyorsan nasıl para kazanmayı düşünüyorsun, kendinle çelişiyorsun. Kazılacak coinler kazıldı, geriye 1-2 milyon bi' şey kaldı onları da kazması gittikçe zorlaşıyor. Onları kazıp sattıgında aldıgın parada zarar ediyorsun. Anca yüksek komisyon olması lazım o da şu an zor.

Miningin kazandırmadıgını biliyorsan nasıl para kazanmayı düşünüyorsun. Kendinle çelişiyon. Kazılacak coinler kazıldı. Geriye 1 2 milyon bir şey kaldı onları da kazması gittikçe zorlaşıyor. Onları kazıp sattıgında aldığın parada zarar ediyorsun. Anca yüksek komisyon olması lazım o da şu an zor.

Başka nasıl bir yol izleyebilirim peki? Arada gene kazandıran 2-3 tane altcoin çıkıyor onları da YouTube kanallarından takip ediyorum.

Başka nasıl bir yol izleyebilirim peki? Arada gene kazandıran 2-3 tane altcoin çıkıyor onları da YouTube kanallarından takip ediyorum.
Çalışarak para kazanabilirsin. Kolay para diye bi' şey yok. Olsa herkes yapar.

Coin popüler olmadıgında kazanan kazandı. O da bir riskti. Ya yüksek risk alıp ilerde kazanabilirsin ya da bi şey yok. Nerede çokluk orda şeylik işte.

Çalışarak para kazanabilirsin. Kolay para diye bir şey yok. Olsa herkes yapar.

Konuyu tam okumadın herhalde. İmkanım olsa çalışırım. YKS'ye hazırlanmak igib daha önemli bir mevzuyla uğraşıyorum.

Bilgisayarımın boş kaldığı uzun süreler oluyor bu sürelerde de YKS'ye çalışıyorum. Ben de boş durmaması için bir şekilde para kazanmak istiyorum.

Konuyu tam okumadın herhalde. İmkanım olsa çalışırım. YKS'ye hazırlanmak igib daha önemli bir mevzuyla uğraşıyorum.
Yok nereden cıkardın okumadıgımı? YKS'ye çalışırken para kazanılmıyor mu? Normalden kazanması zor mu zor ama çalışarak kazanılır. Basit para arama, öyle şeyler cok nadir. %90 zarar edersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yo nereden cıkardın okumadıgımı. YKS'ye çalışırken para kazanılmıyor mu? Normalden kazanması zor mu zor ama çalışarak kazanılır. Basit para arama öyle şeyler cok nadir. 9/10 zarar edersin.

Okuyorsan okuduğunu anlamıyorsun demektir. YKS'ye çalışırken para kazanılmıyor demedim. " imkanım yok olsa zaten çalışırım" dedim. Arasında fark var. Basit para aramıyorum amacım zaten bilgisayarı açık bıraktım asgarinin 2 katını aldım değil. Aylık belirli bir meblağ ek gelir olsun diye böyle şeylere yöneliyorum.

Bilgisayarı açık bırakıp hiçbir şey yapmadan para kazanma yok. Olsa da elektrik internet faturasından zarar edersin. Bunlarda ya başkasının büyük sistemi için bilgisayarı çalıştırırsın burda da adamlar cogunu alır sana zarar edecek kadar para kalır. Ha cidden ne olabilir aç twitch yayını bomboş belki milyoner biri görüp bağış atar.

Riskli olsa da day trader olabilirsin coinlerde. Onda bilgisayar açık kalıyor ama ekrana da bakman gerekiyor o yüzden önermedim. Bitcoin bi günde %10 %20 azalıp artabiliyor. Düşükken alıp yüksekken satarsan bi şeyler kazanabilirsin.

Ben 56dan aldım 64ten sattım. Ama bedava para değildi. Bir risk vardı.

Bilgisayarı açık bırakıp hiçbir şey yapmadan para kazanma yok. Olsa da elektrik internet faturasından zarar edersin. Bunlarda ya başkasının büyük sistemi için bilgisayarı çalıştırırsın burada da adamlar cogunu alır sana zarar edecek kadar para kalır. Ha cidden ne olabilir aç Twitch yayını bomboş belki milyoner biri görüp bağış atar.

Öyle bir şey olsa benim şansıma vergi cezası yerim :D.

Öyle bir şey olsa benim şansıma vergi cezası yerim :D.
Valla dediğim gibi kısaca bilgisayaı açık bırakıp pasif gelir kazanma diye bi şey yok üzgünüm. Ha olsaydı da nolurdu 2 gün sonra kar etmezdi yine. Çünkü herkeste bilgisayar ve internet var.

Program yaz, bitcoini düşükten alsın kendi cıkınca satsın düşünce bi daha alsın. Belki böyle mümkündür.