R5 5600'den R7 5700X3D geçilir mi?

Ben geçtim. Çok memnunum. Hatta anakart yüzünden tam verim alamıyorum, en yakın zamanda yeni anakart alacağım. Ona rağmen bariz FPS farkları yaşadım. Ha DDR5'e geçmeme nedenim sadece RAM'lerim. İmkanın varsa DDR5 geç. Çok güçlü DDR4 RAM'lere sahibim.
hocam ben ram ve anakartı yeni değiştim ddr4ten geçemem ama ryzen 5 5600de dediğim gibi minifps dropları yiyorum ve ve düşmeler oluyor maplerin bazılarında ryzen 7 5700x3d bunu önler diye geçmek istiyorum bi yandan

hocam ddr4 geçemem yeni anakart ramlere geçtim ama işte dediğim gibi minidroplar ve fps düşüşleri yaşıyorum 5600de r7 5700x3d de yaşanmaz diye geçmek istiyorum
DDR5'e geçemem demek istedin herhalde. Açıkçası eski sistemim şu şekildeydi.
  • R5 5600
  • 3060Ti
  • G.SKILL TridentZ Neo 32GB 3600Mhz RAM
  • B450M
Ben bu sistemle çatışma içinde 300 FPS alıyordum. Drop vesaire yoktu. Yeni işlemcimle denemedim çünkü Valorant oynamıyorum. Testi, işlemciyi alan kişi istemişti. Onun için yapmıştım. Şu an dediğim gibi 5700x3D var.

En çok sistem yoran oyunum olan Cyberpunk'ta bir benchmark testi yaptım. Onu paylaşayım.
1740604583349.webp

Son düzenleme:
DDR5'e geçemem demek istedin herhalde. Açıkçası eski sistemim şu şekildeydi.
  • R5 5600
  • 3060Ti
  • G.SKILL TridentZ Neo 32GB 3600Mhz RAM
  • B450M
Ben bu sistemle çatışma içinde 300 FPS alıyordum. Drop vesaire yoktu. Yeni işlemcimle denemedim çünkü Valorant oynamıyorum. Testi, işlemciyi alan kişi istemişti. Onun için yapmıştım.
evet pardon ddr5 demek istedim yani kullandığım sistemde cs2 de infernoda atıyorum 320 üzeri çok çıkmıyor gibi

O zaman maksimum 240 FPS görebileceksin. FPS'ini sabitle, bak keyfine. Bence sadece CS2 için o masrafa değmez. Bende 100HZ monitör var. Tüm oyunlarımı 100'e sabitledim, öyle oynuyorum. Hem sutter dediğimiz takılmalar olmuyor, hem de yırtılmalar olmuyor.

O zaman maksimum 240 FPS görebileceksin. FPS'ini sabitle, bak keyfine. Bence sadece CS2 için o masrafa değmez. Bende 100HZ monitör var. Tüm oyunlarımı 100'e sabitledim, öyle oynuyorum. Hem sutter dediğimiz takılmalar olmuyor, hem de yırtılmalar olmuyor.
hocam demek istediğim şey 240ın altına çatışma esnasında düşüp ekran yırtılması ve şöyle bir durum var ben sadece cs2 oynuyorum sabit günün yarısından biraz azı

hocam demek istediğim şey 240ın altına çatışma esnasında düşüp ekran yırtılması ve şöyle bir durum var ben sadece cs2 oynuyorum sabit günün yarısından biraz azı
Tamam işte, sadece CS2 için o masrafa değmez. Hatta ben bir CS2 indirip bakayım atölye haritalarında, nasıl performans verecek diye. Ama dediğim gibi, o masrafa değmez.

Tamam işte, sadece CS2 için o masrafa değmez. Hatta ben bir CS2 indirip bakayım atölye haritalarında, nasıl performans verecek diye. Ama dediğim gibi, o masrafa değmez.
hocam tek bir şuan işlemci değiştirebilirim onuda uyguna buldum size zahmet cybershockun herhangi bir deathmatch serverında test verebilir misiniz eğer indirip bakacaksanız

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt