Recep Baltaş ile video çekimi deneyimimiz

EfeA

Uzman
Yer
İstanbul
Herkese esenlikler dilerim.

Ayın 29'u pazar günü "İki Kez Anakartı Yanan Lenovo LOQ Laptop" videosu için @Recep Baltaş ile Çağlayan'da buluştuk. Bizi karşıladı, kahve ısmarladı ve 1-1.5 saat kadar hem konu ile alakalı hem de genel bir sohbet yaptık ve gerçekten bizim için çok güzel bir deneyim oldu.:)

Sonrasında video için hazırlandık. Çekimi sorunsuz ve güzel bir şekilde yaptıktan sonra materyaller ve servis raporları içinde elimizden geldiğince yardım ettikten sonra vedalaştık. Çekime 3 kişi gittik videoda konuşan arkadaşım @Enes13 ve onun kardeşi @BurakGndgdu ile bizim için gerçekten şahane bir deneyim oldu.

Arkadaşım sorun yaşadığında ona ve bu laptopu alan veya almayı düşünenler için emek gösterip bu videoyu çektiği için @Recep Baltaş abime minnettarız.🖤

Son düzenleme:
Beni daha önce iki kere misafir etmişti. Kendi evimden bile çok daha rahat hissetmiştim. Konuğu olmaya da devam edeceğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. 🙂 İnsanların mağdur olduğu konuları fark edince hemen gündeme taşıması bence en harika özelliklerinden biri. 🙏

Bence Lenovo Loq konusu, HP Victus konusundan daha ciddi daha kritik bir konu. Bu konuya da değindiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. 🙏

Bu ülkenin Recep Baltaş gibi insanlara ihtiyacı var. ✅

Geri
Yukarı Alt