Kerim Demirkaynak
Uzman
Biri "Recep Baltaş neden Ventoy kullanmıyor?" diye konu açınca ben de benzerini sorayım dedim. Neden o kadar Linux dağıtımı varken Windows 11? 
Aslında Windows kadar sorunlu çalışan başka sistem görmedim. Hiçbir zaman düzgün bir şekilde işlerimi yapabildiğimi hatırlamıyorum.Gelen soruların %99'u Windows ile ilgili olduğu için diyebilirim.
Windows tarafındaki becerine 4 5 ayda kavuşursun abi. OpenSUSE Tumbleweed tavsiye ederim bi ara aklına eser de kurarsan.Bir de hayatım boyunca Linux kullanmadım. Bu yaştan sonra zor (Deneme planım var).
İki tıklıyorsun açılıyor işte.Biri "Recep Baltaş neden Ventoy kullanmıyor?" diye konu açınca ben de benzerini sorayım dedim. Neden o kadar Linux dağıtımı varken Windows 11?![]()
Abartma dostum.Aslında Windows kadar sorunlu çalışan başka sistem görmedim. Hiçbir zaman düzgün bir şekilde işlerimi yapabildiğimi hatırlamıyorum.
Çok doğru.Aslında Windows kadar sorunlu çalışan başka sistem görmedim. Hiçbir zaman düzgün bir şekilde işlerimi yapabildiğimi hatırlamıyorum.
Bilmiyorum, gizlilik isteyen zaten Windows kullanmaz.