Custom ROM Redmi Note 10S güvenli Custom ROM kurma işlemi nasıl yapılır?

Valla çözemedim sorunu boot.img dosyası hatalı inmiş olabilir belki sıfırdan bir indirme yöneticisi ile indirip deneyin.

Ayrıca kodu doğru yazdığınıza emin misiniz?
fastboot flash boot /path/to/boot.img
Birde stok rom android sürümü kaçtı?
Android 13 - Miui 14.0.6

Valla çözemedim sorunu boot.img dosyası hatalı inmiş olabilir belki sıfırdan bir indirme yöneticisi ile indirip deneyin.

Ayrıca kodu doğru yazdığınıza emin misiniz?
fastboot flash boot /path/to/boot.img
Bir daha deneyeyim.

Yine aynı yola çıktı maalesef.

Son düzenleme:
Android 13 - Miui 14.0.6

Bir daha deneyeyim.

Yine aynı yola çıktı maalesef.
Android sürümü uyuşmadığı için olabilir belki farklı Kernel oldukları için Android 13 için bir ROM bulun onun recovery dosyasını yükleyin sonra Custom ROM kurunca ROM'un kendi recovery dosyası sorunsuz yüklenmesi lazım yükleyince.

Bu Android 13 hocam bundaki boot.img dosyasıyla girmeyi dener misiniz?

Bunu deneyin önce hocam ben Android sürümü ile alakalıdır diye düşünmüştüm ama olmayabilir.

Son düzenleme:
Menü geldi bu sefer hocam.

Reboot System now.
Apply Update.
Factory reset.
Advanced.

Hangisini seçeyim?

Bu GApps, MicroG gibi uygulamaları nasıl atacağım bu arada bilginiz var mı sonradan sorun yaşamayım.

Son düzenleme:
Menü geldi bu sefer hocam.

Reboot System now.
Apply Update.
Factory reset.
Advanced.

Hangisini seçeyim?

Bu GApps, MicroG gibi uygulamaları nasıl atacağım bu arada bilginiz var mı sonradan sorun yaşamayım.
Önce factory reset yapıp oradan wipe seçeneğine basacaksın. Sonra apply update ve ardından adb sideload rom.zip kodunu gireceksin. %47 olduğunda bir soru soracak, hayır diyeceksin. Sonra arm64 gapps indireceksin. MicroG'nin son denediğimde pek kullanışlı olmadığını hatırlıyorum, şimdi nasıl bilemem. BitGapps, NikGapps, LiteGapps indirebilirsin hepsi güzel. GApps'i de aynı şekilde ADB sideload koduyla flaşlayacaksın.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt