ROG Pelta vs Arctis Nova 5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ferckleNN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 366
  • Etiketler Etiketler
    nova rog
Nova 5'în Bass kalitesi pek iyi değil gibi. ASUS'u bulamadım ama bu fiyat aralığında Logitech G733 ve Razer Blackshark V2 PRO 2023 modelinin bass kalitesi daha iyi olduğu ölçülmüş.

Screenshot_1.webp

Screenshot_2.webp

Nova 5'în Bass kalitesi pek iyi değil gibi. ASUS'u bulamadım ama bu fiyat aralığında Logitech G733 ve Razer Blackshark V2 PRO 2023 modelinin bass kalitesi daha iyi olduğu ölçülmüş.

Eki Görüntüle 150732

Eki Görüntüle 150733
G733 alinmaz, Logitech yeni kulaklık çıkardı G522 diye, G733'un daha iyi sarja, mike , ses yüksekliği süresine sahip hali, ses kaliteside daha iyidir bilmiyorum sadece duydum. Blackshark v2 prodada malzeme problemi sorunları var.

Cloud 3'ün sesini boğuk mu buldun yoksa cizirtidan dolayi mi iade ettin çünkü cloud3'un frekans tepkisi iyi, boğuk olduğunu sanmıyorum

Cloud 3'ün sesini boğuk mu buldun yoksa cizirtidan dolayi mi iade ettin çünkü Cloud3'un frekans tepkisi iyi, boğuk olduğunu sanmıyorum

Hocam ara sira yapiyordu bu cizirti seyini, boguk dedim o Rampage icindi firsattan hemen gelip linclemediginiz veya kavga edelim der gibi emoji birakmadiginiz icin tesekkurler. Ben Type-C cikisindan dolayi oldugunu sandim sesi sonuna kadar actigim zaman bu ses oluyordu HP'ye yazdigim gibi degistirmislerdi. SS gibi markalarin garanti servisleri (Despec bilgisayar) Prime Plus mouse sorunlu oldugunu bile bile aldim bazi kullanicilarda bu durum yoktu ve forumlarda da boyle incelemeler vardi tiz ses yok diye bana geldi ama aşırı bir sekildeydi kendilerine 2. defa gonderip 40 gun bekledikten sonra iadesi yapildi. Prime kulaklık vardi onun da kablosu bozuldu yine kendileri temin etmediler yurt icinde vardi ama replika olduklari ve yorumları da kotu oldugu icin almamistim. Aşırı yavas ve yardimci olmuyorlar maalesef. Modelden cok satis sonrasi destegi de onemli. 7+ gibi 2022 yilinda cikis yapmis kulakliklari da alabilirdim fakat guncel olmasi daha iyidir diyerek aldim ya benim urunum sorunlu ya da o kontrolcude bir sorun vardi. Yeni gonderilen sorunsuz hoparlör niyetine kullanirsin cizirti yoktu, elimde 2 tane kulaklık barindirmak yerine baska modele gecmistim.

Son düzenleme:
Ne yaptınız hocam? Ben de Pelta ile Nova 5 arasında kaldım fakat ss in bu fiyat bandındaki kulaklıklarına sıcak bakamıyorum, sanırsam Pelta alacağım.

Geçici olarak başka marka aldım kulaklıksız zor geçiyor. Temmuz ortası gibi bakacağım tekrar pelta modeline ısındım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt