Ryzen 5 7600 Tray işlemcinin yazısı silik geldi

Leviodas

Uzman
İtopya'dan RX 7700 XT, Ryzen 5 7600'lü bir sistem aldım. Ama işlemcinin üstündeki yazı biraz silik veya kararmıştı. İşlemci kutulu değildi o yüzden olabilir diye düşündüm ama sizce bu ileride bir soruna yol açar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya'dan RX 7700 XT, Ryzen 5 7600'lü bir sistem aldım. Ama işlemcinin üstündeki yazı biraz silik veya kararmıştı. İşlemci kutulu değildi o yüzden olabilir diye düşündüm ama sizce bu ileride bir soruna yol açar mı?
PCB'de hasar yoksa ve metal tabakada da hasar yoksa hiçbir sıkıntısı olmaz.

Bazen çakma işlemci mevzusu oluyor ama orasını ben bilmiyorum daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir.

Sisteme tak, CPU-Z'den normal bir 7600 değerleriyle karşılaştır. Her şey aynıysa bir sıkıntı olmaz fark varsa iade ver geç.

Hazır sistem aldıysanız benim bildiğim montajlı geliyor, ama yok montajlı gelmediyse ürünün iade edilmiş ürünü olma ihtimali olabilir.

Hazır sistem aldıysanız benim bildiğim montajlı geliyor ama yok montajlı gelmediyse ürünün iade edilmiş ürünü olma ihtimali olabilir.

Sistemi göndermeden önce illaki test yapmışlardır, kararmanın ve silikliğin sebebi de budur diye düşünüyorum.

Montajlıydı sadece kule tipi fanını ben taktım onun dışında Ankara'ya geçince testlerini yapacağım.

Geri
Yukarı Alt