S20 FE vs S20+

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Weil1881
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 225
  • Etiketler Etiketler
    s20 fe

Weil1881

Çalışkan
Merhaba yakında telefon alacağım. Telefonun da bana gidebildiği kadar gitmesini istiyorum. Sahibinden'de 3 adet telefon buldum. Bir de siz bakın. Telefonda oyun da oynarım fotoğraf da çekerim video da izlerim, yani her şeyi yaparım. Sizce hangisini almalıyım veya öneriniz var mıdır? Bütçe maksimum 3.5-4K
S20+ Exynos
S20 FE Snapdragon
S20 FE Belirsiz

Son düzenleme:
3 ilan da aynı cihaza ait bu arada, cihaz da yurt dışı ürünü. Exynos 990'lı S20+ yerine de Snapdragon 865'li S20 FE daha memnun edecektir. 3.5-4k bütçe için de S20 FE bulmak zor aslında, daha çok Mi 9 veya S9-S10 serisi önerilir bu bütçeler için.

Fiyat iyi, ilanların hepsi aynı olduğu için bir şey diyemem ancak Exynos alırsanız boşta bile 40 45 dereceye çıkan bir işlemci ve 2 saate biten bir pile hazır olun.

Kusura bakmayın hemen linkleri değiştiriyorum

Linkleri şimdi düzenledim öneriniz varsa öneri de alabilirim güzel bir telefon olsa yeter bu fiyata S20 gayet iyi geldi bana ama sadece Snapdragon kullanmaya yöneyim.

Belirsiz olan cihaza saticiya sorup ogrenin. Snapdragon ise ona yonelin, Snapdragon degilse diger S20 FE ilanina yonelin. S20+ kasa olarak daha iyi fakat icindeki Exynos 990 ısınıyor, pilde de sorun çıkartır. S20 FE Snapdragon'un yer yer kamera cekimlerinde onde olmasi da mumkun, işlemcisinden dolayi.

Belirsiz olan cihaza saticiya sorup ogrenin. Snapdragon ise ona yonelin, Snapdragon degilse diger S20 FE ilanina yonelin. S20+ kasa olarak daha iyi fakat icindeki Exynos 990 ısınıyor, pilde de sorun çıkartır. S20 FE Snapdragon'un yer yer kamera cekimlerinde onde olmasi da mumkun, işlemcisinden dolayi.

Tamamdır zaten S20 FE alırsam telefona One UI 6.1.1 atacağım telefona en son One UI 2.5 gelmiş olmasa da daha düşük sürümlü atarım galiba.

Tamamdır zaten S20 FE alırsam telefona One UI 6.1.1 atacağım telefona en son One UI 2.5 gelmiş olmasa da daha düşük sürümlü atarım galiba.
S20 serisi Android 13 One UI 5 guncellemelerini aldi en son. Yine de One UI 6 ROM atarsaniz IMEI'ye dikkat edin, nasil oldugu hakkinda tam bilgim yok ama kayıtlı cihazlarda sorun cikarabiliyor.

S20fenin kondisyonu güzel duruyor Snapdragon'da pil durumu göstermediğini söylemiş sahibi sensör bozuk olabilir veya anakart arızalı olabilir birkaç tane mi 10t Pro ve mi 10t ilanına denk geldim hepsinin kamerası bozuk yani anakart sebepli bir arıza aslında oyun çok da oynamam günde en fazla 1-2 saat o sebeple Exynos veya Snapdragon fark etmez benim için hangisi daha uzun ömürlü olursa onu alayım ve tekrardan öneriniz var ise ilanıyla atarsanız sevinirim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt