S20+ "IMEI Cert: FAIL" sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olamaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 46
  • Etiketler Etiketler
    imei sorunu
Makaleler
18
Yer
LTAF
Arkadaşlar telefon Magisk güncelledikten sonra Bootloop'a girmişti, repair işlemi yapılmıştı aldığımızda. Babam da gidip telefoncuya vermiş, telefon tüm modlara giriyordu adam da Root'u falan kaldırıp çözeceğini düşünmüştüm ben de.

Gitmiş çok zeki kafasıyla son sürümü kurmuş telefona, yeni sürümlerde de bildiğim kadarıyla Chimera denilen tool işe yaramıyor patch işlemi için. Bildiğiniz telefonda şebeke yok yani, ben bunu bir şekilde orijinal IMEI'sine falan döndürüp 4 ay açık kalma süresiyle vs. kullanamaz mıyım? Yoksa telefon çöp mü oldu?
@Heribert Yavuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar telefon Magisk güncelledikten sonra Bootloop'a girmişti, repair işlemi yapılmıştı aldığımızda. Babam da gidip telefoncuya vermiş, telefon tüm modlara giriyordu adam da Root'u falan kaldırıp çözeceğini düşünmüştüm ben de.

Gitmiş çok zeki kafasıyla son sürümü kurmuş telefona, yeni sürümlerde de bildiğim kadarıyla chimera denilen tool işe yaramıyor patch işlemi için. Bildiğiniz telefonda şebeke yok yani, ben bunu bir şekilde orijinal IMEI'sine falan döndürüp 4 ay açık kalma süresiyle vs. kullanamaz mıyım? Yoksa telefon çöp mü oldu?
@Heribert Yavuz

Yedek yoksa orijinal IMEI'ye dönmez.
Sanırım son sürümde repair olmuyor bunda.
G985FXXUIHWH9 bu sürümü yükleyin deneyin, chimera %100 oranında başarı vermiş.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt