S24+ almaya gerek var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lieys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 309
  • Etiketler Etiketler
    var
Yersiz aksiyon derken hocam anlamadım?

Arkadaşıma sordum böyle dedi. "S24+ almana gerek yok masraf etme" "Yaptıklarını A25'de bile yaparım sorunsuz şekilde"
S24 FE oyun için de gündelik kullanım için de çok güçlü cihaz. Kamera paketi de gayet iyi. Pil performansı da kötü değil. Ben S22'den geçiyorum S24 FE'ye yarın elime geçecek. Ama nedenleri var. S22'nin hem ısınma sorunu var hem de pil performansı kötü.

Uzun ömürlü istiyorsanız Snapdragon versiyonlarına bakın S23 serisi veya S24 Ultra alınabilir. FE sürümleri 1-2 yıldan sonra yavaşlama, performans düşüşleri yaşatıyor ilk günkü gibi olmuyor. Tabii dediğim gibi uzun ömürlü istiyorsanız.

Arkadaşım S20FE kullanıyor cillop gibi hala.

Uzun ömürlü istiyorsanız Snapdragon versiyonlarına bakın S23 serisi veya S24 Ultra alınabilir. FE sürümleri 1-2 yıldan sonra yavaşlama, performans düşüşleri yaşatıyor ilk günkü gibi olmuyor. Tabi dediğim gibi uzun ömürlü istiyorsanız.
S20 FE hala iyi durumda. Kullananlar var çokça tanıdıklarımdan. FE diye özel performans kısma yapmıyor yani Samsung zamanla.

@lieys @gesaffelstein Snapdragon olduğu için öyle. Arkadaşın ki Exynos. Bende zaten Snapdragon sürümlerine bakın dedim.

Samsung Exynos 2400 güzel işlemci hocam Exynos eskisi gibi sorunlu bir işlemci değil.

Samsung Exynos 2400 güzel işlemci hocam Exynos eskisi gibi sorunlu bir işlemci değil.

Onu bilemeyiz 1-2 yıl geçmesi lazım. Youtube üzerinden 1 aylık kullanım 3 aylık kullanım gibi videolara aldanmayın. Hiçbir cihaz bu sürede kendini tam anlamıyla belli etmez. Uzun süreçte ne gösterir hep birlikte göreceğiz. Umarım Exynos bu sefer başarılı olur (Uzun) Vadede.

Uzun ömürlü istiyorsanız Snapdragon versiyonlarına bakın S23 serisi veya S24 Ultra alınabilir. FE sürümleri (Exynos) 1-2 yıldan sonra yavaşlama, performans düşüşleri yaşatıyor ilk günkü gibi olmuyor. Tabi dediğim gibi uzun ömürlü istiyorsanız.
Öyle bir şey yok. İşlemci yaşlanmaz. Kötü örneklerini gördüğümüz exynoslar ilk gün de çok ısınıp güç tüketiyordu. Hatta eski exynoslardan farksız diyecebileceğimiz 8 gen 1'li S22 çıktığı günden çok daha iyi bugün aksine.

Ayrıca E2400 verim ve performans anlamında bayağı iyi.

Öyle bir şey yok. İşlemci yaşlanmaz. Kötü örneklerini gördüğümüz exynoslar ilk gün de çok ısınıp güç tüketiyordu. Hatta eski exynoslardan farksız diyecebileceğimiz 8 gen 1'li S22 çıktığı günden çok daha iyi bugün aksine.

Ayrıca E2400 verim ve performans anlamında bayağı iyi.
Bir üstte ki yazdığımı oku. Zaten yeni çıkan cihazlar da ilk başta sorun olmuyor performans kaybı olmuyor genelde böyledir. Yıllar sonrasına bakmak lazım Exynos açısından. Uzun ömürlülük açısından söylüyorum.

Bahsettigin kullanim icin S24FE yeterli bir cihaz bence. Illa bir cihaza gececek olsam acele etmeyip S24+ degil de en azindan Magic 7 Pro seviyesi bir cihaza gecerdim ben olsam.

Bir üstte ki yazdığımı oku. Zaten yeni çıkan cihazlar da ilk başta sorun olmuyor performans kaybı olmuyor genelde böyledir. Yıllar sonrasına bakmak lazım Exynos açısından. Uzun ömürlülük açısından söylüyorum.
Okudum zaten, tekrar okudum, farklı bir şey yazmıyor. Söylediğiniz şeyin boş olduğunu söylüyorum. Performansı "düşen" o işlemciler çıktıkları gün de kötüydü diyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt