seeraddar

Yetkin
Normalde böyle değildi. Bundan yaklaşık bir ay önceye kadar sorun yoktu. Ancak son günlerde inanılmaz derecede ısınmaya başladı. Anime/dizi/film izlerken ellerim terliyor, telefon elimden kayıyor. Oyun oynamadığım, sadece arayüzde gezindiğim veya internete girdiğim zamanlarda bile ciddi bir ısınma var. Şu anda elimle dokunduğumda telefon resmen yanıyor.

@Simon, hocam normal mi?

Son düzenleme:
Telefon çok ısınıyor ya bende de var. Havaların ısınması da etkili olmuştur. Üzerine One UI 7'de geldi zaten. Benim de aynı çok yapılabilecek bir şey yok sanırım. Özellikle oyunlarda kılıfım güzel olmasa elimde tutamam.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-06-12 saat 21.30.45_9ebccfba.webp
    WhatsApp Görsel 2025-06-12 saat 21.30.45_9ebccfba.webp
    15 KB · Görüntüleme: 94
  • WhatsApp Görsel 2025-06-12 saat 21.30.45_0752dce5.webp
    WhatsApp Görsel 2025-06-12 saat 21.30.45_0752dce5.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 90
Hocam merak ediyorum da, Wild Life Extreme stress test yapma şansınız var mı? Öğlen veya ikindin sıcağında olması lazım. Eğer bu saatte bile dediğiniz durumlar gerçekleşiyorsa şu an yapabilirsiniz. Test 20 dakika sürüyor. Ona göre ayarlayın sürenizi.

Bu sonuçlar ile birlikte anormal ısınmasıyla alakalı bir kanıya varabiliriz.

Hocam merak ediyorum da, wild Life Extreme stress test yapma şansınız var mı? Öğlen veya ikindin sıcağında olması lazım. Eğer bu saatte bile dediğiniz durumlar gerçekleşiyorsa şu an yapabilirsiniz. Test 20 dakika sürüyor. Ona göre ayarlayın sürenizi.

Bu sonuçlar ile birlikte anormal ısınmasıyla alakalı bir kanıya varabiliriz.

Yapayım. Bir zararı yoktur değil mi?