Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

Bu siteden offline oynanabilen oyun kütüphanesi ile Pass sistemi yapmışlar ve bayağı oyun oynadım; Sekiro, Hitman vs. Sorum şu: Virüs olabilir mi? Çünkü Steam hesaplarına sistem otomatik giriş yapıyor ve Pass uygulaması arkada kapanınca Steam hesabı da otomatik çıkış yapıyor. Şüphelendim açıkçası.

https://www.saglamoyun.net/saglampass

Son düzenleyen: Moderatör:
1780214797127.webp

Yani evet mantıklı olabilir ancak her an patlama riski var hesapların bunu göz önünde bulundurarak almalısın. Ucuz olmasının sebebi paylaşımlı hesap belki senin gibi kaç tane adama veriyorlar aynı hesabı ordan kar ediyorlar.

Bunu biliyorum hocam, sadece hesaplara böyle erişebilmesi başka işlerde arkada çevirebilir diye düşündüm. Sanırım temizler.

Sağlamoyun bayağıdır var, oyun falan indirirdim eskiden. Ama uygulamasına güven olur mu bilemedim. Bunun yerine istediğin oyunları 30 TL'ye satış sitelerinden alsan. Oradakiler de Steam paylaşımlı hesaplar zaten.

Sağlamoyun bayağıdır var, oyun falan indirirdim eskiden. Ama uygulamasına güven olur mu bilemedim. Bunun yerine istediğin oyunları 30 TL'ye satış sitelerinden alsan. Oradakiler de Steam paylaşımlı hesaplar zaten.
Bence de uygulama olarak indirmezdim ben. İtem satışta opssgamershop satıcısını kullanıyorum, bende hiç sorun yaşatmadı. Hesaplar guardlı patlama riski yok yani.