nomad.aka

Uzman
Makaleler
1
Yer
Cedar Hill, Texas
Elimde PS3 wall-e vardı. Kullanmıyorum diye sahibinden.com'a ilana koydum. İlanım satıldı, satışı onayla diyordu, ben de onayladım. Daha sonra resimdeki gibi bilgileri doğruladım ama e-Devlet bana saçma geldi. Nedenine bakınca ise saçma sapan bir neden gördüm. Neden böyle bir şey yapmaya başladılar acaba. Önceki ilanlarımda bu yoktu?

Ekran Alıntısı.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden de bu ara dolandırıcılık olayları çok fazla oluyor. O yüzden bir önlem olabilir. e-Devlet olmasının sebebi ise muhtemelen temsili bir sözleşme onaylatıyor olabilir e-Devlet ile.

Emlak işlerimiz için bunu bizden de istemişti. Diğer konuları bilmiyorum. Sahibinden müşteri hizmetlerine de sorman iyi olabilir. Bildiğim ve artık oradan ürün satmadığımı düşününce çok fazla ''dolandırıcılık'' döndüğünden dolayı olduğunu düşünmek çok da zor olmuyor. Benim fikrimce ''saçma'' değil ve sonuç olarak bu da çok büyük konular için önemli oluyor. Onun hariicnde teknoloji konusunda satışlarda ''yer sağlayıcı'' denildiğinde kendisini zaten kurtarıyor. Satıcı alıcı ne halt ederse etsin :)