0868t3
Uzman
Normalde pek önermeyeceğim bir telefondu. Ama yakınım alınca deneyimlemek istedim.
•Ekranı
Her zaman fiyatına göre gideceğim. Ekranı beni çok şaşırttı ve beğendim. Tabii diğer Samsung telefonlar kadar değil ama pikseller gözükmüyor ve renkler gayet iyi seviyede.
•Genel performans
Hafif Clash of Clans, Clash Royale veya daha hafif oyunları rahatlıkla çalıştırabiliyor. Arayüzde takılma sayısı az ve günlük kullanıma engel bir takılma görmedim. Sadece kurulumu yaparken ciddi bir takılma donma vardı.
•Kamera
Fiyatına göre idare eder diyebilirim
•Dış görünüş tasarım ve malzeme kalitesi
Beni şaşırtmayan plastik malzeme ile geliyor. Ama artısı eli terleyenler için kolay kolay kayacak bir malzeme değil. Görünüşü şu şekilde:
•Son görüşlerim
Yazılımı ortalama, günlük kullanım için iyi bir telefonmus
parmak izi algılayıcısıda var. Maalesef telefon inceleyenler fiyatını önemsemeyip, şurası orası kötü diye incelemişler. Ama 6 bin TL'ye gayet alınabilinir bir telefon 
•Ekranı
Her zaman fiyatına göre gideceğim. Ekranı beni çok şaşırttı ve beğendim. Tabii diğer Samsung telefonlar kadar değil ama pikseller gözükmüyor ve renkler gayet iyi seviyede.
•Genel performans
Hafif Clash of Clans, Clash Royale veya daha hafif oyunları rahatlıkla çalıştırabiliyor. Arayüzde takılma sayısı az ve günlük kullanıma engel bir takılma görmedim. Sadece kurulumu yaparken ciddi bir takılma donma vardı.
•Kamera
Fiyatına göre idare eder diyebilirim

Beni şaşırtmayan plastik malzeme ile geliyor. Ama artısı eli terleyenler için kolay kolay kayacak bir malzeme değil. Görünüşü şu şekilde:
•Son görüşlerim
Yazılımı ortalama, günlük kullanım için iyi bir telefonmus