Haziran başında bana bununla ilgili güncelleme olduğunu bildirim olarak görmüştüm. Fakat güncellemeleri denetle dememe rağmen hâlâ gelmiyor. Sizce ne zaman gelir veya size geldi mi?
Guncellemeden dolayi olusan sorunlar vardi bu yuzden guncellemeyi durdurdular. İyi ki geçmemişsiniz A34'te One UI 7'ye. Ben odin ile 6.1'e geri döndüm.
Guncellemeden dolayi olusan sorunlar vardi bu yuzden guncellemeyi durdurdular. İyi ki geçmemişsiniz A34'te One UI 7'ye. Ben odin ile 6.1'e geri döndüm.
Cihazin kilit ekraninda kalmasi (sarki caliyor, ama ekran acilmiyor, tus kombinasyonuyla yeniden baslatiyordum.) Bu durum aniden oluyordu (sadece sarki calarken degil) ve keyfekeder aciliyordu.
Sonra gozle gorulur bicimde oyunlarda performans dususu, bataryayı su gibi iciyordu ve ozellikle instagramda donma sorunu.
Now bar ile parmak izi sensorunun ekrandaki izi birbirine giriyordu.
Cihazin kilit ekraninda kalmasi (sarki caliyor, ama ekran acilmiyor, tus kombinasyonuyla yeniden baslatiyordum.) Bu durum aniden oluyordu (sadece sarki calarken degil) ve keyfekeder aciliyordu.
Sonra gozle gorulur bicimde oyunlarda performans dususu, bataryayı su gibi iciyordu ve ozellikle instagramda donma sorunu.
Now bar ile parmak izi sensorunun ekrandaki izi birbirine giriyordu.
Bende o raddeye gelmistim hocam. Odin ile atarken ayri ugrasirdi. Ya kablodan dolayi ya da odinin surumu yanlisti. Mavi ekranda kalmisti telefonum. 10 dakikalik is o hatalardan dolayi 2 saatte bitmisti.
Servis sağlayıcı nedir? O nedir derseniz ayarlardan telefon hakkındaya girin, oradan yazılım bilgilerine şurada yazan nedir? (servis sağlayıcı yazılım sürümü)
eğer TUR harici yazıyorsa türkiye serverlarına kayıtlı değil.Mesela INS hindistan.