Samsung Galaxy A34 ne zaman One UI 7.0 güncellemesi alacak?

Yer
İzmir Dikili/Bergama
Cihaz
Samsung Galaxy A34
Haziran başında bana bununla ilgili güncelleme olduğunu bildirim olarak görmüştüm. Fakat güncellemeleri denetle dememe rağmen hâlâ gelmiyor. Sizce ne zaman gelir veya size geldi mi?

Screenshot_20250629_234915_Software update.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ne gibi sıkıntı yaşadınız?
Cihazin kilit ekraninda kalmasi (sarki caliyor, ama ekran acilmiyor, tus kombinasyonuyla yeniden baslatiyordum.) Bu durum aniden oluyordu (sadece sarki calarken degil) ve keyfekeder aciliyordu.

Sonra gozle gorulur bicimde oyunlarda performans dususu, bataryayı su gibi iciyordu ve ozellikle instagramda donma sorunu.

Now bar ile parmak izi sensorunun ekrandaki izi birbirine giriyordu.

Cihazin kilit ekraninda kalmasi (sarki caliyor, ama ekran acilmiyor, tus kombinasyonuyla yeniden baslatiyordum.) Bu durum aniden oluyordu (sadece sarki calarken degil) ve keyfekeder aciliyordu.

Sonra gozle gorulur bicimde oyunlarda performans dususu, bataryayı su gibi iciyordu ve ozellikle instagramda donma sorunu.

Now bar ile parmak izi sensorunun ekrandaki izi birbirine giriyordu.
Geçmiş olsun hocam valla, ben şu sorunu yasasam telefonu yerden yere vururdum şakasız.

A34 de sorunlar olduğundan çok fazla geciktirdi Samsung. Kendi telefonum aldığından beri çok bakmıyorum ama tiwittırda çokca gördüm.

A34 Türkiye'de güncellemeyi çoktan almış. İndirme ekranımı gelmiyor?

Screenshot_20250630_013339_Samsung Internet.webp

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt