Makaleler
6
Samsung serverlarında A56 için One UI 8.5 testleri başladı.

20251209_171036.webp

Apple tüm cihazlarına hem testleri hem de tam sürümleri her cihaza aynı anda sunuyor. Keşke Samsung'da aynı performansı gösterebilse. Millete One UI 9-10 gelirken sen hala One UI 8.5 bekliyor oluyorsun cihazın eskiyse.

Yok o kadar fark oluşmuyor :D
En eski ya da en ucuz cihaz bile 2 3 hafta olmuştur UI 8 güncellemesini alalı.
Ama teknik olarak Samsung'un Apple gibi tüm cihazlara beta yollayabilir (en azından bütün bölgelere) ama aynı anda yayınlaması için çok uzun süre geçmesi lazım. Hepsine yapılacak optimizeler zor çünkü.

Yok o kadar fark oluşmuyor :D
En eski ya da en ucuz cihaz bile 2 3 hafta olmuştur UI 8 güncellemesini alalı.
Ama teknik olarak Samsung'un Apple gibi tüm cihazlara beta yollayabilir (en azından bütün bölgelere) ama aynı anda yayınlaması için çok uzun süre geçmesi lazım. Hepsine yapılacak optimizeler zor çünkü.
Optimizasyon da yokki Samsung'da. Her güncellemede cihazlar daha kötüleşiyor, daha da yavaşlıyor, kasmaya başlıyor. Apple'da en azından pille çözülüyor, Samsung'da sıfır yetkili serviste değişen pil bile düzeltmiyor performansı. Bari direkt bassınlar da insanlar bugfixleri alabilsin.

Optimizasyon da yok ki. Her güncellemede cihazlar daha kötüleşiyor, daha da yavaşlıyor, kasmaya başlıyor. Apple'da en azından pille çözülüyor, Samsung'da sıfır yetkili serviste değişen pil bile düzeltmiyor performansı. Bari direkt bassınlar da insanlar bugfixleri alabilsin.

S22 de One UI 5.1'den itibaren One UI 8 dahil yavaşlama hissetmedim. Batarya ömrü çürüdü sadece.

S22 de One UI 5.1'den itibaren One UI 8 dahil yavaşlama hissetmedim. Batarya ömrü çürüdü sadece.
Ben çok uzun zamandır Samsung kullanan birisiyim. S3 mini, S4, S7, S8, S20, S21 FE derken şimdi S22 Ultra kullanıyorum. Her telefon kesintisiz benzer sorunlarla hayatını tamamladı(Performans ve pil sorunları, S20'de ekran arızası). Apple'ın kapalı ekosisteminden uzak kaldım, en iyi alternatif Samsung'du. Şimdi bootloader'i kapattılar, kötü işlemci de koyacaklar. Apple'ın aynı dezavantajlarına sahip ama hiçbir avantajına sahip değil artık. Android'in en güçlü temsilcisinin bu kadar geri gittiğini görmek çok acı verici.

Ben çok uzun zamandır Samsung kullanan birisiyim. S3 mini, S4, S7, S8, S20, S21 FE derken şimdi S22 Ultra kullanıyorum. Her telefon kesintisiz benzer sorunlarla hayatını tamamladı(performans ve pil sorunları, S20'de ekran arızası). Apple'ın kapalı ekosisteminden uzak kaldım, en iyi alternatif Samsung'du. Şimdi Bootloader'i kapattılar, kötü işlemci de koyacaklar. Apple'ın aynı dezavantajlarına sahip ama hiçbir avantajına sahip değil artık. Android'in en güçlü temsilcisinin bu kadar geri gittiğini görmek çok acı verici.

Yani bana kalırsa Android'in en büyük temsilcisi değil Samsung. Ya da artık değil demek daha doğru olur.
Yani Çin markaları sadece donanımda kalmayıp, yazılımdada bayağı iyi iş çıkarmaya başladılar. Nothing bayağı ünlendi.
Bende uzun zamandır Samsung kullandım bu benim ilk amiral gemisi Samsung'um. Genelde giris orta segment kullandım ve performans sorunlarıyla ömrünü kapattı. Ama bu sadece pil sorunuyla ömrünü kapatacak.

Samsung serverlarında A56 için One UI 8.5 testleri başladı.

Eki Görüntüle 209338

S23 FE kullanıcısıyım yeni arayüze geçtiğimden beri telefon sosyal medya uygulamalarında 43-45derecelerinde dolaşıyor ama ondan önce var mıydı hatırlamıyorum sanki yeni arayüzden sonra böyle oldu.
Belki batarya seviyemin %83e düşmesinden de olabilir veya Exynos'dan dolayı.

Umarım bunlar çözülür.

S23 FE kullanıcısıyım yeni arayüze geçtiğimden beri telefon sosyal medya uygulamalarında 43-45derecelerinde dolaşıyor ama ondan önce var mıydı hatırlamıyorum sanki yeni arayüzden sonra böyle oldu.
Belki batarya seviyemin %83e düşmesinden de olabilir veya Exynos'dan dolayı.

Umarım bunlar çözülür.

S23 FEnin ısınması Exynos 2200'den dolayı. Hatta diğer sorunları Exynos 2200 yüzünden oluşuyor.