Sizce yenilenmiş S10 mu? Yoksa A24 mü almalı. Hız ve uzun ömürlülük açısından yanıtlarsanız sevinirim. İyi sosyaller.
2.el konusunda haklısınız ancak alacak olan kişi ben değilim ve alacak kişi de 2.el alma taraftarı değil.Neden yenilenmiş alıyorsunuz ki bu bütçeyle S10 2. elde 5000-6000'e bulunabilecek bir cihaz. Benim tavsiyem 2. el S21 FE Snapdragon.
Sizce yenilenmiş S10 mu? Yoksa A24 mü almalı. Hız ve uzun ömürlülük açısından yanıtlarsanız sevinirim. İyi sosyaller.
2.el konusunda haklısınız ancak alacak olan kişi ben değilim ve alacak kişi de 2.el alma taraftarı değil.
Samsung cihaz bakıyoruz hocam. Damla çentiği ben de beğenmiyorum pek.Hocam S10 güzel de A24 iyi de bence size önerim başka cihazlara bakın he illa almak istiyorsanız da.
S10 daha güçlü tabii port ROM kurmanız gerekli.
A24 işlemci güçsüz almayın ekranı da çirkin bence A serisine hiç yakışmıyor.
Samsung cihaz bakıyoruz hocam. Damla çentiği ben de beğenmiyorum pek.
Samsung cihaz bakıyoruz hocam. Damla çentiği ben de beğenmiyorum pek.
Hocam bende M21 var o kadar kalın çentiği yok Samsung damla çentik ile kafayı bozdu s serisi dışında nokta şeklinde kamera bulmak zor.
Doğru diyorsunuz hocam. İlginiz için teşekkür ederim.Yalnız bilginiz olsun yenilenmiş telefonlar 2. elden de beterdir hem o bütçeyle 2. el ama daha güçsüz ve kötü bir cihaz alırsınız hem de ekranı kasası kamerası falan değişmiş olur. S21 FE ile S10'u kıyaslarsanız ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. İşin kısası yenilenmiş telefon kenarda sıfır duran kutuyu temizlemek değildir 2. el telefonun kırığını vuruğunu değiştirmektir.
Doğru diyorsunuz hocam. İlginiz için teşekkür ederim.![]()