Samsung Galaxy S22 alınır mı?

S23'e çıkmak istemiyorum, S22'den de batarya ve ısınmadan dolayı soğudum çıtırdan. A36 veya mi serisi düşünmüyorum, benden uzak Allah'a yakın olsunlar. NP1 nasıl olur, biliyorum yazılım desteği bitti de akıcılık ve genel kamera performansı nasıl üzer mi? Ya da şöyle diyeyim 2025 yılında alınır mı? Yok derseniz biraz daha erteleyip S23 kovalayacağım. Sıfır almayı düşünmüyorum NP1 dışında.

Nothing 1 F/P telefon. Eğer +4 yıl kullanacaksanız önermem. Mi serisi istememe nedeniniz nedir?

Şu anda elimde yaklaşık 4 yıldır kullandığım Samsung A23 var ve kamera vs performansından da memnun değilim açıkçası. Hazır kardeşime de telefon lazımken bendekini ona verip 2. elden kendime bir tane Samsung Galaxy S22 almayı düşünüyorum. Neyse fazla uzatmaya gerek yok kısaca sorum bu telefon 2025 yılında hala alınır mı? Ve A23'ten geçmeye değer mi? Aklımdaki öbür iki seçenek ise yurt dışı iPhone 12 veya yurt içi iPhone XS Max. Siz olsanız ne yapardınız? Çin markaları önermeyin kafadan eledim onları.
S22 alınabilir. Batarya sizin için sıkıntı mı? Eğer sıkıntıysa S23FE bakın.

S23'e çıkmak istemiyorum, S22'den de batarya ve ısınmadan dolayı soğudum çıtırdan. A36 veya Mi serisi düşünmüyorum, benden uzak Allaha yakın olsunlar. NP1 nasıl olur, biliyorum yazılım desteği bitti de akıcılık ve genel kamera performansı nasıl üzer mi? Yada şöyle diyeyim 2025 yılında alınır mı? Yok derseniz biraz daha erteleyip S23 kovalayacağım. Sıfır almayı düşünmüyorum NP1 dışında.
S23 bulursanız net S23.

A36 çok düşük S22 kat ve kat daha iyi.

S23'e çıkmak istemiyorum, S22'den de batarya ve ısınmadan dolayı soğudum çıtırdan. A36 veya Mi serisi düşünmüyorum, benden uzak Allaha yakın olsunlar. NP1 nasıl olur, biliyorum yazılım desteği bitti de akıcılık ve genel kamera performansı nasıl üzer mi? Yada şöyle diyeyim 2025 yılında alınır mı? Yok derseniz biraz daha erteleyip S23 kovalayacağım. Sıfır almayı düşünmüyorum NP1 dışında.
Nothing Phone 1 S22’ye göre düşük cihaz.

Net bütçe ne kadar?

Geri
Yukarı Alt