altay

Uzman
Cihazım S21 fakat ekran süresi Max 2.30 saat veriyor, pil dayanmıyor şu an. Bu güncelleme ile alakalı mı yoksa pil ölmeye mi başladı?
Telefonu 2. el tertemiz aldım çok memnunum ama pili sanki cebimde telefon yokmuş gibi hemen bitiyor. One UI 6.1 güncellemesinde bu sorun çözülür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazım S21 fakat ekran süresi Max 2.30 saat veriyor, pil dayanmıyor şu an. Bu güncelleme ile alakalı mı yoksa pil ölmeye mi başladı?
Telefonu 2. el tertemiz aldım çok memnunum ama pili sanki cebimde telefon yokmuş gibi hemen bitiyor. One UI 6.1 güncellemesinde bu sorun çözülür mü?
Hocam 2 saat çok az normal değil. Pili büyük ihtimalle ölü veya dandik bir telefoncuda kötü pil taktırılmış olabilir. 2. El almışsınız.

Samsung Members'tan pil durumunu kontrol edin.
S21'in 6 saat ekran süresi var diye biliyorum.

Nasıl sence durumu?

Hocam 2 saat çok az normal değil. Pili büyük ihtimalle ölü veya dandik bir telefoncuda kötü pil taktırılmış olabilir. 2. el almışsınız.

Telefon daha önceden hiç açılmamış kendimde elektronikçi olduğum için anlıyorum orijinal pil gibi duruyor.

Dosya Ekleri

• 7d6870cb-0257-430e-9fa4-f50ea5010ce6.webp
    7d6870cb-0257-430e-9fa4-f50ea5010ce6.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 73
Benim telefonum Samsung S21 1 gün dayanıyor şarjı. Aralıksız kullanımda da 6 6,30 saat falan. Cihazınızda sıkıntı var. Samsung'a gönderebilirsiniz

Sanırım pil hiç değiştirilmemiş alındığı günden beri. Telefonu sonuna kadar kullanırsan o ekran süresini almanız gerekiyor.

Ücretleri nelerdir? Bilginiz var mı cihaz ne zaman geri yolluyorlar.

Samsung'un sitesinde pil değişimine 1720 TL fiyat yazıyor.