Bütçe
25.000-35.000
O kadar bilemiyorum ben sadece kamera yönünde iyi olduklarını dile getirdim. iPhone böyle zaten bilmeyen yok kamerasıyla ne çekersen çek bu sosyal medyaya attığında görüntüyü muazzam yapıyor. Ben Android yüksek MP kameralı telefonda bile tatmin edecek düzeyde kalite hissetmedim. Android kullanıyorum çünkü daha çok oyun oynuyorum, video izliyorum, batarya önemli ve alışkanlık. Fotoğraf falan çok nadir.
Sosyal medyaya fotoğraf yüklemişsin, yüklememişsin ne fark eder hocam?
Mevzu fotoğraf çekip sosyal medyaya yüklemekse eline bir tane Fuji veya Sony kamera al, bir tane de düzgün SD Kart dâhâ iyi, cep boyutunda yapıyorlar artık bunları.

Cihazın lensi ve kamera yazılımı önemli, megapiksel denilen meret göz boyamadan ibaret. Honor'un ayağını boşuna kaydırmadılar zamanında.

POCO berbat ama kamera konusunda. S serisi Samsung veya T serisi Xiaomi kullansan memnun kalırdın eminim. T olarak minimum 14T serisi alınmalı ancak.

Tam olarak sorun kamerasında mı bilemiyorum, normal fotoğraf çektiğimde gayet tatmin edici kalitede çekiyor o kalitede yüklemek istediğimde Instagram bana dur kardeşim sen de Android var, biraz bulanık yapıyorum hakkını helal et diyor.

Sosyal medyaya fotoğraf yüklemişsin, yüklememişsin ne fark eder hocam?
Mevzu fotoğraf çekip sosyal medyaya yüklemekse eline bir tane Fuji veya Sony kamera al, bir tane de düzgün SD Kart dâhâ iyi, cep boyutunda yapıyorlar artık bunları.

Cihazın lensi ve kamera yazılımı önemli, megapiksel denilen meret göz boyamadan ibaret. Honor'un ayağını boşuna kaydırmadılar zamanında.

selfie çekilip story atarken bulanık olmamasını istiyorum. Suçlu ben mi oldum şimdi. :rofl:

Hem bu konuda haberler görmüştüm Apple-Instagram anlaşması olduğu için tarzında.

Tam olarak sorun kamerasında mı bilemiyorum, normal fotoğraf çektiğimde gayet tatmin edici kalitede çekiyor o kalitede yüklemek istediğimde Instagram bana dur kardeşim sen de Android var, biraz bulanık yapıyorum hakkını helal et diyor.

selfie çekilip story atarken bulanık olmamasını istiyorum. Suçlu ben mi oldum şimdi. :rofl:

Hem bu konuda haberler görmüştüm Apple-Instagram anlaşması olduğu için tarzında.
Bunun sebebi Meta'nin Apple ve Samsung S serisine optimizasyon yapmasi. Xiaomi'nin optimizasyon icin bir anlasmasini gormedim Meta ile.

Bunun sebebi Meta'nin Apple ve Samsung S serisine optimizasyon yapmasi. Xiaomi'nin optimizasyon icin bir anlasmasini gormedim Meta ile.

Açıklayıcı cevabın için teşekkür ederim. Diğer arkadaşın Fuji veya Sony kamera al yorumundan mantıklıydı en azından. Bir de bilginiz varsa arkaya şarkı koyduğumda daha kötü oluyor kalite onunla da alakası var herhalde?

Açıklayıcı cevabın için teşekkür ederim. Diğer arkadaşın Fuji veya Sony kamera al yorumundan mantıklıydı en azından. Bir de bilginiz varsa arkaya şarkı koyduğumda daha kötü oluyor kalite onunla da alakası var herhalde?
Rica ederim. Sarki koyunca ekstra bulaniklasiyor. Bir filtre ekliyor gibi. Poco kullanan arkadasim var. Onda da ayni durum soz konusu.

Samsung ve Apple markalarının Meta ile anlaşması var, paran kadar köfte diyebiliriz bir nevi. 😂

Orası öyle ama para sıkıntın olmasa bile arada bir oyun oynayan ve video izleyen biri için batarya Apple'da yeterli gelir mi? POCO'da bile bittiğinde hızlı bitti diyen biriyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi 14T kullanıyorum. Yaz aylarında biraz ısınıyor ve mobil veri ile kullanırken pili hızlı şekilde tükeniyor, bunları göz önünde bulundurun.

Bütçeyi aşan öneriler yapmayın, bin TL bile çıkamam. iPhone tarafında ancak yenilenmiş telefon, Samsung'da aklımda olan model S25 FE ve Xiaomi'de ise 14t.

Yenilenmiş iPhone alınmaz... Elinde patlar, demedi deme.

Hayatımda uzun süre Apple kullanmış biri değilim. Fakat şunu kabul etmeliyiz ki Instagram'a bir yere fotoğraf yüklerken bu iPhone kamerası bir başka. Benim korkum bataryadan yana. Pil sağlığı hızlı bataryasının bitmesi gibi sıkıntılar.

Kim uydurmuşsa bunu %1000 yalan...

Orası öyle ama para sıkıntın olmasa bile arada bir oyun oynayan ve video izleyen biri için batarya Apple'da yeterli gelir mi? POCO'da bile bittiğinde hızlı bitti diyen biriyim.
Pro ve PM için yeterli olur ancak gün boyu oyun oynarsan hiçbir cihaz kesmez, tâbi batarya şarjını bypass ederek anakarttan güç aktaran eklentiler bu tür durumda işe yarar.