Şişman Adam

Kategori Yetkilisi
Hukuk Moderatörü
Makaleler
3
Yer
Ankara
Selamlar,

Xbox 9. Nesil gamepad için kullanacağım şarj edilebilir pil arıyorum. Elimdeki mevcut şarj edilebilir piller Duracell'in 1300 mAh piller. Kullanım süresini biraz daha arttırmak istediğim için daha kaliteli piller arıyorum.

Kendi araştırmam ile bulduklarım şunlar. Hangisini önerirsiniz? Duracell markalı pil şarj cihazım var. Sadece pil satın alsam yetiyor yani.

Duracell 2'li 2500 mAh:

GP Recyko 2700 serisi 4'lü 2600 mAh:

Bir de Amazonda GP Recyko 2700 serisi 6'lı 2600 mAh var. Daha uygun oluyor aslında ama Amazon'dan sipariş vermeye çekiniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

Xbox 9. Nesil gamepad için kullanacağım şarj edilebilir pil arıyorum. Elimdeki mevcut şarj edilebilir piller Duracell'in 1300 mAh piller. Kullanım süresini biraz daha arttırmak istediğim için daha kaliteli piller arıyorum.

Kendi araştırmam ile bulduklarım şunlar. Hangisini önerirsiniz? Duracell markalı pil şarj cihazım var. Sadece pil satın alsam yetiyor yani.

Duracell 2'li 2500 mAh:

Bir de Amazonda GP Recyko 2700 serisi 6'lı 2600 mAh var. Daha uygun oluyor aslında ama Amazon'dan sipariş vermeye çekiniyorum.

Bu ikiliyi öneriyorum. Kendim de kullanıyorum. Herkese de öneriyorum. Olumsuz geri dönüş almadım.

Selamlar,

Duracell 2'li 2500 mAh:

Duracelli kullaniyorum 7 senedir bana misin demiyo hala tas gibi.

Bu ikiliyi öneriyorum. Kendim de kullanıyorum. Herkese de öneriyorum. Olumsuz geri dönüş almadım.
Benim paylaştıklarım 2500-2600 mAh aslında, senin paylaştığın 2000 mAh imiş. Senin önerdiğin daha mı uzun kullanım süresi sunuyor? :unsure: Bir de şarj aletim olduğunu söylemiştim, teşekkür ederim.

Hepsiburada'da pilerde yüzde 15 indirim var preminum var ise bunları alabilirsiniz.
Varta'yı duymamıştım. Fiyatı da gayet iyi dediğin gibi. 2700 mAh olması da kulağa hoş geliyor. Duracell'e göre veya GP Recyko pillere göre kaliteli midir bu piller, yoksa sadece uygun fiyatlı olduğu için mi önerdin?

GP 2000 MAh ürünü daha uzun ömürlü. Gamepad ile oyunda 2000 MAh ortalama 2-3 gün gidiyor. Her gün 3-5 saat(bazen artabiliyor) oynadığımı varsayarsak öyle kafanda bir hesap yapabilirsin. Yani öyle 500 MAh vb. için daha kısa ömürlü pil almana gerek yok.

Ben bağlantıdaki üründen mesela yedek olarak aldım. Arkadaşın attığı eski model, ikisi de aynı mı onu bilmiyorum. Arkadaşın attığı pillerden ve yenilerinden var.

Güncel aldığımda da aynı dolum oranını belirtiyor. Galiba farkı yok, tasarımı yenileyip satıyorlar.

2025-04-13_17-03.webp

Şarj aleti de eski olan model. Yeni modelde sorun yaşayanlar olmuş bilgim yok. Gerçi senin ihtiyacın da yok. Bu arada konu sahibinden bağımsız araştırma yapanlar varsa, şarj aletini dörtlü almanıza gerek yok. İkili şarj aleti dönüşümlü kullanmak için yeterli.

IMG-20250413-WA0002[1].webp

Benim paylaştıklarım 2500-2600 mAh aslında, senin paylaştığın 2000 mAh imiş. Senin önerdiğin daha mı uzun kullanım süresi sunuyor? :unsure: Bir de şarj aletim olduğunu söylemiştim, teşekkür ederim.

Varta'yı duymamıştım. Fiyatı da gayet iyi dediğin gibi. 2700 mAh olması da kulağa hoş geliyor. Duracell'e göre veya GP Recyko pillere göre kaliteli midir bu piller, yoksa sadece uygun fiyatlı olduğu için mi önerdin?
Bununla ilgili başka bir forumda geçmiş yıllarda yapılan bir test vardı. Benim attığım model daha iyi bir performans sunuyordu. Bende o yüzden zamanında onu aldım ve memnunum. Birçok kişiye de aldırdım. Olumsuz dönüş olmadı.

Benim paylaştıklarım 2500-2600 mAh aslında, senin paylaştığın 2000 mAh imiş. Senin önerdiğin daha mı uzun kullanım süresi sunuyor? :unsure: bir de şarj aletim olduğunu söylemiştim, teşekkür ederim.

Varta'yı duymamıştım. Fiyatı da gayet iyi dediğin gibi. 2700 mAh olması da kulağa hoş geliyor. Duracell'e göre veya GP recyko pillere göre kaliteli midir bu piller, yoksa sadece uygun fiyatlı olduğu için mi önerdin?

Varta güzeldir hocam bir GP değil ama ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı bunlarda üzmez.