Yeniçocuk

Başarılı
Yer
Orodruin
Merhaba,

Şarj edilebilir pil arıyorum. 4 adet AA ve şarj cihazı ile beraber bu ikisini buldum. Hangisi alınmalı? Öneri istiyorum.

Pil şarj cihazında illa o markaya ait pil mi şarj edilmek zorunda yoksa başka pil markası da kullanılabiliyor mu?

En baştaki GP'nin ikilisini kullanıyorum, adaptörüyle birlikte neredeyse 2 yıl olacak her hangi bir sorun yok. Aşırı aktif kullanıcı değilim ama memnumum.

En baştaki GP'nin ikilisini kullanıyorum, adaptörüyle birlikte neredeyse 2 yıl olacak her hangi bir sorun yok. Aşırı aktif kullanıcı değilim ama memnumum.
GP kaliteli marka. Hem atılanı hem de AAA boyutunun Pro olanını kullanıyorum atılan B441 şarj cihazı ile, ben de memnunum.

Şarj cihazı alırken AA ve AAA pilleri şarj edebilmesi, tek pili şarj edebilmesi ve güvenlik özelliklerinin olup olmamasına bakın. Paylaştığınız bağlantılardaki 2. ürünü satan satıcılardan birine sorup ürün hakkında bilgi alın.

Şarj cihazı alırken AA ve AAA pilleri şarj edebilmesi, tek pili şarj edebilmesi ve güvenlik özelliklerinin olup olmamasına bakın. Paylaştığınız bağlantılardaki 2. ürünü satan satıcılardan birine sorup ürün hakkında bilgi alın.
1759062739759.webp

2/4 kanallı şarj aleti. Aynı anda 2 veya 4 tane pili şarj edebiliyor. AA ve AAA uyumlu. 1 adet pil şarj edilecekse 2 adet pil takabilirsiniz. Biri de bitik olan olur.

AA pil lazım oluyor aslında toplam 6 tane olsa yeterli tansiyon aleti ve kablosuz fare seti için kullanacağım AAA pil için gerekli olur mu bllmiyorum. Bir de firma kendi markasını bağlıyor mu o da önemli. Güvenlik özelliği olarak akım koruması, pil akmama mı?

AA pil lazım oluyor aslında toplam 6 tane olsa yeterli tansiyon aleti ve kablosuz fare seti için kullanacağım AAA pil için gerekli olur mu bllmiyorum. Bir de firma kendi markasını bağlıyor mu o da önemli. Güvenlik özelliği olarak akım koruması, pil akmama mı?

AAA pil uyumu için bir şey yapmanıza gerek yok. Zaten ürün AA pilleri tutup sıkıştırmak için mandal kullanıyor, mandal da biraz uzun olunca AAA pilleri de tutabiliyor. Basit şarj aletleri evrensel olduğu ve belli standartlara uymak zorunda oldukları için pil markası seçmezler, çoğunun beyni bile yoktur. Güvenlik olarak aşırı şarj/ısınma, ters kutup bağlama, düşük voltajlı pilleri şarj etme gibi özelliklerden bahsediyorum.