Sezen Aksu'nun girişi ilahiye benzeyen şarkısı

Bu olabilir mi? Şarkıyı nerede duydunuz? Arabada falansa aynı arabayı görürseniz sorun. :D

Telefonda bir radyodan duydum adını söylemem sıkıntıya kaçar mı bilmiyorum fakat telefonlarını buldum arasam acaba yardım ederler mi? Şarkıdan sonra çalan şarkıyı bildiğim için eğer listeleri varsa bulabilirim.

Telefonda bir radyodan duydum adını söylemem sıkıntıya kaçar mı bilmiyorum fakat telefonlarını buldum arasam acaba yardım ederler mi? Şarkıdan sonra çalan şarkıyı bildiğim için eğer listeleri varsa bulabilirim.
Edebilirler, mesajı düzenledim. Adı bende saklı olabilir mi?

Tekrar radyoyu dinleyebilirsin. Genelde çok fazla şarkı hakkı almıyorlar, hep benzer şarkılar çalıyor. Veya belki bir arşivleri vardır biraz araştırın.

Bu da değil, Zavallı Bir Gece'yi çok benzettim ama tam da emin değilim.

Arkadaşlar buldum, ilahiye nasıl benzettim bilmiyorum ama şarkı El Gibi imiş.

"Ne bir ses ne de haber Gelmiyor artık senden" sözüymüş anlatmaya çalıştığım da. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Ben gene de e-posta attım belki bakarlar.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı Alt