Değil maalesef. Duyduktan sonra aratacağım demiştim ama telefonumdan dolayı aratamadım.Vazgeçtim veya gülümse olabilir mi? Bir önceki attığım değil mi?
Bu olabilir mi? Şarkıyı nerede duydunuz? Arabada falansa aynı arabayı görürseniz sorun.
Edebilirler, mesajı düzenledim. Adı bende saklı olabilir mi?Telefonda bir radyodan duydum adını söylemem sıkıntıya kaçar mı bilmiyorum fakat telefonlarını buldum arasam acaba yardım ederler mi? Şarkıdan sonra çalan şarkıyı bildiğim için eğer listeleri varsa bulabilirim.
Tekrar radyoyu dinleyebilirsin. Genelde çok fazla şarkı hakkı almıyorlar, hep benzer şarkılar çalıyor. Veya belki bir arşivleri vardır biraz araştırın.Telefonda bir radyodan duydum adını söylemem sıkıntıya kaçar mı bilmiyorum fakat telefonlarını buldum arasam acaba yardım ederler mi? Şarkıdan sonra çalan şarkıyı bildiğim için eğer listeleri varsa bulabilirim.
BestFM adlı radyoda duydum. Aradım cevap vermediler...Radyonun adını verirsen araştırabiliriz belki bir şey olacağını sanmıyorum adından.