Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 64
Denetim masasından kullanıcı hesaplarına girin.
Kullanıcı hesabı denetimi ayarlarını değiştirin seçeneğine girin. Açılan yerdeki çubuğu en alta çekip kaydedin.
Kullanıcı hesabı denetimi ayarlarını değiştirin seçeneğine girin. Açılan yerdeki çubuğu en alta çekip kaydedin.
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Windows 11'de masaüstündeki simgelerde oluşan kalkan işaretini nasıl kaldırabilirim? Sorun teşkil etmediğini biliyorum ama nedense beni rahatsız ediyor. Bir iki yöntem denedim ama işe yaramadı.
Eki Görüntüle 133483
Bunu direk kaldırmanın yolu yok. Ama kullanıcı hesabı Denetimi'ni (UAC) devre dışı bırakarak bu simgeden kurtulabilirsiniz.
PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın.
Kod:
Set-ItemProperty -Path "HKLM:\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System" -Name "EnableLUA" -Value 0
Bu komutu girin, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sorununuz çözülsün.
Emre9343
Uzman
Bunu direk kaldırmanın yolu yok. Ama kullanıcı hesabı Denetimi'ni (UAC) devre dışı bırakarak bu simgeden kurtulabilirsiniz.
PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın.
Kod:Set-ItemProperty -Path "HKLM:\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System" -Name "EnableLUA" -Value 0
Bu komutu girin, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sorununuz çözülsün.
Hocam Set-Item kodunu tam anlayamadım, EnableLUA değerini 0 yaptım resetledim ama simge gitmedi.
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Bu komutun amacı belirli bir kayıt defteri anahtarındaki değerleri değiştirmek için hocam, verdiğim komutu bütün olarak PowerShell'e yazdınız değil mi hocam? Bir de yönetici izni ile açtığınızdan emin olun.
Emre9343
Uzman
Denetim masasından kullanıcı hesaplarına girin.
Eki Görüntüle 133486
Eki Görüntüle 133487
Bu da çözmedi.