kadirCN

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Türkiye, Hakkari
Merhaba, ben şirket ve mağaza gibi bir şey olmadan e-ticaret yapmak istiyorum. İnternetten araştırdığımda çok fazla bilgi var, biri birine, diğeri farklı şeye, o buna, bu buna yönlendiriyor. Bir ücret çıkınca bir tane daha ücret çıkıyor. Bunun bilgisini almak istiyorum, ben bu e-ticareti nasıl bu şekilde yapabilirim, yani gerekli belgeler nelerdir? Ve satacağım ürünler tekstil ürünleri olacak, toptan alım yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
E-ticaret veya yazılım yapmayan kaldı mı?

Soruna gelirsek bunun için detaylı video izlemen lazım ki yüzlerce bulursun.

Ben de bunu soruyorum var mı böyle bir şey? Çünkü vergi muafiyeti belgesi gibi şeyler var, bunlarda direkt vergi banka hesabına gelen paradan kesiliyor ve şirket dükkan gibi şeyler de istenmiyor, fakat benim için olmuyor, çünkü gerekli şartları sağlamıyorum.

E-ticaret veya yazılım yapmayan kaldı mı?

Soruna gelirsek bunun için detaylı video izlemen lazım ki yüzlerce bulursun.

İzledim ve izliyorumda 2 yıldır araştırıyorum fakat dediğim gibi bir konu diğer konuyu açıyor ve işin içinden çıkılmıyor biri bu kadar ödenecek diyor diğeri bu kadar ödenecek diyor herkes farklı şeyler söylüyor.

Vergisiz gelir elde edemezsin, şirketsiz ticaret yapamazsın. Deneyebilirsin ama devlet anında çöker üzerine.

Şirketsiz ticaret vergi muafiyeti belgesi ile yapılabiliyor.

İzledim ve izliyorumda 2 yıldır araştırıyorum fakat dediğim gibi bir konu diğer konuyu açıyor ve işin içinden çıkılmıyor biri bu kadar ödenecek diyor diğeri bu kadar ödenecek diyor herkes farklı şeyler söylüyor.

Şirketsiz ticaret vergi muafiyeti belgesi ile yapılabiliyor.

Karışık bunlar zaten. Kafa yormak gerekiyor. Benim kafa gram basmadığından bulaşmıyorum bile. Sen en iyisi bu işi yapan birisini bul forum vs üzerinden onunla itibara geç.

Ben de bunu soruyorum var mı böyle bir şey? Çünkü vergi muafiyeti belgesi gibi şeyler var, bunlarda direkt vergi banka hesabına gelen paradan kesiliyor ve şirket dükkan gibi şeyler de istenmiyor, fakat benim için olmuyor, çünkü gerekli şartları sağlamıyorum.

Stopajlı hesap diyorlar sanırım, onu bankayla görüşerek öğrenebilirsiniz ama e ticaret için şirket kurmayan kimseyi tanımıyorum ben.

Stopajlı hesap diyorlar sanırım, onu bankayla görüşerek öğrenebilirsiniz ama e ticaret için şirket kurmayan kimseyi tanımıyorum ben.

Evet dediğiniz gibi stopaja bayaadır bakınıyorum da işte nasıl olacağını kimse anlatmıyor sadece stopaj nasıl hesaplanır tarzında şeyler mevcut.