Arkadaşlar aşağıya steam kütüphanemin fotosunu bıraktım. Orada olmayan ve mutlaka oynamam gereken güzel oyunlar varsa yazar mısınız ? Yazdığınız her oyunu not defterime kaydedip sonrasında satın alacağım. 4k oled monitör alacağım için hikayeli oyunlara sıfırdan başlayacam. Haliyle bana bir araba dolusu oyun önermenizi istiyorum. Şimdiden teşekkürler herkese.
Detaylar
Kim cevapladı?berat_01
Yetkin
Arkadaşlar aşağıya Steam kütüphanemin fotoğrafını bıraktım. Orada olmayan ve mutlaka oynamam gereken güzel oyunlar varsa yazar mısınız? Yazdığınız her oyunu not defterime kaydedip sonrasında satın alacağım. 4K OLED monitör alacağım için hikayeli oyunlara sıfırdan başlayacağım. Haliyle bana bir araba dolusu oyun önermenizi istiyorum. Şimdiden teşekkürler herkese.
Reis asıl sen bana öner bu ne böyle
Hocam steam'da arattım da karman çorman bir sürü şey çıkıyor. Bu iki oyun serisinin oyunlarını oynama sırasına göre yazabilir misiniz rica etsem ?Resident Evil serisi ve Half-Life serisi. Alien Isolation
Metal gear solid diyorsunuz sanırım. Onun serisi var mı hocam yoksa sadece phantom pain olanı mı alıp oynayim ?
Serinin oyunlarını tek tek yazar mısınız hocam bulmakta zorluk yaşıyorum da.
Serinin oyunlarını tek tek yazar mısınız hocam bulmakta zorluk yaşıyorum da.
Half-Life, serinin ilk oyunu. Ondan sonra Half-Life 2 ve Half-Life 2 Episode 1\2 var.
Cranxiel
Yetkin
- Makaleler
- 5
Resident Evil serisinin oynama sırasına hakim değilim, bilen arkadaşlar yardımcı olur umarım. Diğerlerini atıyorum.Hocam steam'da arattım da karman çorman bir sürü şey çıkıyor. Bu iki oyun serisinin oyunlarını oynama sırasına göre yazabilir misiniz rica etsem ?
Black Mesa (Half-Life 1 Remastered) yerine ilk Half Life oyununu da oynayabilirsiniz. Yine de Black Mesa'yı tavsiye ederim.
Half-Life 2
Half-Life 2 Lost Coast
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2: Episode Two
Ayrıca şunlar da Half-Life 1 ile aynı dönemde geçiyor:
Half-Life: Blue Shift
Half-Life Opposing Force
Arkadaşlar aşağıya steam kütüphanemin fotosunu bıraktım. Orada olmayan ve mutlaka oynamam gereken güzel oyunlar varsa yazar mısınız ? Yazdığınız her oyunu not defterime kaydedip sonrasında satın alacağım. 4k oled monitör alacağım için hikayeli oyunlara sıfırdan başlayacam. Haliyle bana bir araba dolusu oyun önermenizi istiyorum. Şimdiden teşekkürler herkese.
Bu oyun mutlaka olmalı:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Steam harcamasında cashback veren kartlar nelerdir?
- Kedy_Dremurr