Krmm

Üstün
Arkadaşlar aşağıya steam kütüphanemin fotosunu bıraktım. Orada olmayan ve mutlaka oynamam gereken güzel oyunlar varsa yazar mısınız ? Yazdığınız her oyunu not defterime kaydedip sonrasında satın alacağım. 4k oled monitör alacağım için hikayeli oyunlara sıfırdan başlayacam. Haliyle bana bir araba dolusu oyun önermenizi istiyorum. Şimdiden teşekkürler herkese.

Dosya Ekleri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 122
Arkadaşlar aşağıya Steam kütüphanemin fotoğrafını bıraktım. Orada olmayan ve mutlaka oynamam gereken güzel oyunlar varsa yazar mısınız? Yazdığınız her oyunu not defterime kaydedip sonrasında satın alacağım. 4K OLED monitör alacağım için hikayeli oyunlara sıfırdan başlayacağım. Haliyle bana bir araba dolusu oyun önermenizi istiyorum. Şimdiden teşekkürler herkese.

Reis asıl sen bana öner bu ne böyle :LOL:

Hocam steam'da arattım da karman çorman bir sürü şey çıkıyor. Bu iki oyun serisinin oyunlarını oynama sırasına göre yazabilir misiniz rica etsem ?
Resident Evil serisinin oynama sırasına hakim değilim, bilen arkadaşlar yardımcı olur umarım. Diğerlerini atıyorum.
Black Mesa (Half-Life 1 Remastered) yerine ilk Half Life oyununu da oynayabilirsiniz. Yine de Black Mesa'yı tavsiye ederim.
Half-Life 2
Half-Life 2 Lost Coast
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2: Episode Two
Ayrıca şunlar da Half-Life 1 ile aynı dönemde geçiyor:
Half-Life: Blue Shift
Half-Life Opposing Force

Arkadaşlar aşağıya steam kütüphanemin fotosunu bıraktım. Orada olmayan ve mutlaka oynamam gereken güzel oyunlar varsa yazar mısınız ? Yazdığınız her oyunu not defterime kaydedip sonrasında satın alacağım. 4k oled monitör alacağım için hikayeli oyunlara sıfırdan başlayacam. Haliyle bana bir araba dolusu oyun önermenizi istiyorum. Şimdiden teşekkürler herkese.

Bu oyun mutlaka olmalı: