Steam Link yerine Moonlight/Sunshine mı kurulmalı yoksa Apollo/Artemis mi?

dixtuel

Becerikli
Playnite kurduktan sonra Steam Link yerine Playnite'taki temamın ekranını yansıtmaya karar verdim ve Reddit'te veya YouTube'da gezinirken başlıktaki uygulamalara denk geldim. Sizce hangilerini kurmalıyım?

İkisi aynı projenin forku. Sunshine ve Moonlight, ana bilgisayarınız NVENC veya QSV destekliyorsa ve ev içinde güçlü bir internet ağınız varsa en iyi çözüm.

İkisi aynı projenin forku. Sunshine ve moonlight, ana bilgisayarınız NVENC veya qsv destekliyorsa ve ev içinde güçlü bir internet ağınız varsa en iyi çözüm.

Hocam 100Mbps internet var evde ekran kartı olarak RTX 2060 işlemcide i3-10100F diğer gereksinimleride isterseniz söyleyeyim. Bir de bu apollo/artemis ile ayni Wi-Fi'ya bağlı olmadan oynamak falan mümkün mü anlatabilir misiniz?

Ev içerisindeki ağdan oynarsınız. Bilgisayar Hamachi ve ZeroTier gibi bir sistemle telefonunuza bağlıysa uzaktan oynarsınız ancak ciddi gecikmelere yol açacaktır. Sunshine çok sağlam ağ isteyen bir sistem, LAN'da çalışması da en makbulu.

Aynı projeler. Çok fark olmaz. İkisi de aynı avantajlara ve dezavantajlara sahip, lan yani lokal ağ içinde ağınız da güçlüyse harika bir deneyim yaşarsınız, ping artarsa sorun yaşarsınız. Upload hızı da önemli.

Hocam birinin Virtual screen vs vs. olayları var o konuları çok anlayamadım zaten artemis iOS cihazlarda henüz yok bildiğim kadarıyla.

Geri
Yukarı Alt