Çözüldü Steam'de Aile görünümü aktif olmasına rağmen PIN istiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İzmir
Eski hesabımda var, fakat yeni hesaba açmak isterken saçma sapan 'üye ekle' diyor. PIN oluşturma ekranı gitmiş. Bu nasıl düzeltilir?

1750365210457.webp

1750365263137.webp

Eski hesabımda var, fakat yeni hesaba açmak isterken saçma sapan 'üye ekle' diyor. PIN oluşturma ekranı gitmiş. Bu nasıl düzeltilir?

1750365210457.webp

1750365263137.webp
Başlık yanlış sorun pin oluşturma ekranı yok aile görünümü için pin oluşturamıyorum yan hesaba.

Sorunu çözdüm eğer 1.foto gibi uğraşmak istemiyorsanız https://store.steampowered.com/parental/set steamin bu linkinden hesabınıza pin koyabilirsiniz steam arayüzünde yok ama link hala geçerli konu çözüldü.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 156027

Eki Görüntüle 156028

Başlık yanlış sorun pin oluşturma ekranı yok aile görünümü için pin oluşturamıyorum yan hesaba.

Sorunu çözdüm eğer 1.foto gibi uğraşmak istemiyorsanız https://store.steampowered.com/parental/set steamin bu linkinden hesabınıza pin koyabilirsiniz steam arayüzünde yok ama link hala geçerli konu çözüldü.
Steam'de Aile Görünümü ile ilgili yaşadığınız sorun için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Tarayıcıdan Bağlantı:
- Aşağıdaki bağlantıya gidin: Steam Aile Yönetimi.

2. Hesap Girişi:
- Steam hesabınıza giriş yapın. Eğer giriş yaptıysanız, hesabınıza yönlendirilmeniz gerekir.

3. PIN Oluşturma:
- Aile Yönetimi sayfasında, mevcut PIN ayarlarını bulup düzenleme yapın.
- Eğer PIN oluşturmaya yönelik bir seçenek yoksa, mevcut PIN'inizi sıfırlamayı veya yeni bir PIN oluşturmaya çalışın.

4. Tarayıcı Sorunları:
- Tarayıcı önbelleğini temizleyin ve tekrar deneyin.
- Farklı bir tarayıcı kullanarak bağlantıyı açmayı deneyin.

5. Steam Uygulaması:
- Eğer bu bağlantıdan işe yaramazsa, Steam uygulamasını açın ve "Aile Görünümü" ayarlarını kontrol edin.

6. Destek ile İletişim:
- Sorununuz hala devam ediyorsa, Steam Destek ile iletişime geçmeyi deneyin.

Bu adımlar genellikle sorunu çözmek için yeterli olacaktır. Eğer daha fazla yardımcı olmamı isterseniz, lütfen ek detaylar paylaşın.

Steam'de Aile Görünümü ile ilgili yaşadığınız sorun için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Tarayıcıdan Bağlantı:
- Aşağıdaki bağlantıya gidin: Steam Aile Yönetimi.

2. Hesap Girişi:
- Steam hesabınıza giriş yapın. Eğer giriş yaptıysanız, hesabınıza yönlendirilmeniz gerekir.

3. PIN Oluşturma:
- Aile Yönetimi sayfasında, mevcut PIN ayarlarını bulup düzenleme yapın.
- Eğer PIN oluşturmaya yönelik bir seçenek yoksa, mevcut PIN'inizi sıfırlamayı veya yeni bir PIN oluşturmaya çalışın.

4. Tarayıcı Sorunları:
- Tarayıcı önbelleğini temizleyin ve tekrar deneyin.
- Farklı bir tarayıcı kullanarak bağlantıyı açmayı deneyin.

5. Steam Uygulaması:
- Eğer bu bağlantıdan işe yaramazsa, Steam uygulamasını açın ve "Aile Görünümü" ayarlarını kontrol edin.

6. Destek ile İletişim:
- Sorununuz hala devam ediyorsa, Steam Destek ile iletişime geçmeyi deneyin.

Bu adımlar genellikle sorunu çözmek için yeterli olacaktır. Eğer daha fazla yardımcı olmamı isterseniz, lütfen ek detaylar paylaşın.
Çözdüm zaten sağol.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt