Çözüldü SteelSeries Arctic Nova 5 kulaklık Firmware güncellemesinden sonra çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fordark

Uzman
Arkadaşlar ağlamak üzereyim ya. Onca para verdim SteelSeries Arctic Nova 5 aldım. Süper çalışıyordu kablosuz kulaklık ama lanet olsun benim bir huyum var güncellemeden edemem. Gittim Firmware güncelledim gg uygulamasından o andan itibaren asla, mümkünatı yok görmüyor kulaklığımı. Ne yapacağım ben? İngilizce olarak araştırdım bayağı herkes şaşırmış saçma öneriler mevcut. Yok mudur şu Firmware'yi kaldırmanın yolu ben güncellemesiz 1.0 en rezil en eski sürümünde taklayım ama yeter ki kulaklığım çalışsın. :(

Çözüm
Telefona bağlayıp factory reset dedim ve telefonumdan kalktı cihaz. Bilgisayara Dongle ile bağlanmaya çalıştım yine aynı sorun devam ediyor. Firmware kaldırma 1.0 sürümüne dönme şansım yok mu? :(
Hayır dönme ihtimaliniz yok. Steelseries GG'yi tamamen kaldırıp tekrar kurun. Dongle'yi çıkarın uygulama kalksın tamamen. Siteden yenisini indirin sonra.
Hocam ben de şimdi fark ettim ses geldiği vakit mikrofondaki kırmızı şey kapalı olunca mikrofon sesi geliyor açık olunca mute oluyor tam tersi olması gerekmiyor mu ben mi akılsızım şaşırdım şu an.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt