Lara Croft
Çalışkan
15 yaşınızda eskort sitelerinde ne işiniz vardı diye sormayacağım tabii ki. Yaşı küçüklere dava diyince çok korkuyor niyeyse. O elemanda bunu bildiği için gözünü korkutmak istemiş. Ben küçükken de CS:GO'da ban yedirmeyen hile başlıklı videodan hile indirmiştim, sonra ban yemiştim. O videoyu yapan arkadaşa gmail atmıştım ve bana hiç bir sebep yokken dava açacağını söylemişti. Hiç bir şey olmamıştı tabi ama olan bana olmuştu. Resmen psikolojim bozulmuştu sözde dava yiyeceğimi öğrendiğim zaman. O zamanda bilmem kaç yaşındaydım hatırlamıyorum bile.
Sizinki farklı bir olay ama sanmıyorum dava yiyeceğinizi. Yerseniz eve tebligat mektubu gelir zaten. Hem karşıdaki kişi 17 yaşında ve numarası eskort sitesine yayılmış. 17 yaşında olduğu için kendisi dava açamaz, mecburen ailesine bildirmek zorunda ve o zamanda ailesi, kişinin numarasının eskort sitesine yayıldığını illahaki öğrenecek ve bunu sorgulayacaklar. Böyle bir şeye cesaret edemez diye düşünüyorum.
Sizinki farklı bir olay ama sanmıyorum dava yiyeceğinizi. Yerseniz eve tebligat mektubu gelir zaten. Hem karşıdaki kişi 17 yaşında ve numarası eskort sitesine yayılmış. 17 yaşında olduğu için kendisi dava açamaz, mecburen ailesine bildirmek zorunda ve o zamanda ailesi, kişinin numarasının eskort sitesine yayıldığını illahaki öğrenecek ve bunu sorgulayacaklar. Böyle bir şeye cesaret edemez diye düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: