Tanışma uygulamasında moralimi bozan olay

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oltran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 141
  • Etiketler Etiketler
    olay

Oltran

Üstün
Makaleler
9
Moralim bozuk.

Yalnızlıktan (arkadaş için) tanışma applerine girdim ve birisi tipime laf etti sinirim bozuldu hocalarım. Biraz bir şeyler konuşabilir miyiz? Konu açmak istedim yazayım dedim. Dilerim yanlış anlamazsınız.
OKB ve aşırı yalnızlık çektiğim için de kurmamak ve öneri almak için yazdım buraya.

Biliyorum, orası egolu insanların yuvası ancak içim rahat etmiyor işte. Ne düşünüyorsunuz? Bir daha asla girmeyeceğim bu arada bu da kulağıma küpe olsun.

Lütfen yargılamayın veya ters cevap vermeyin.

Sokağa çıkacaksın. Hayat sokakta. Söz konusu uygulamalarda ancak psikolojini bozarsın. Sosyal medya geldiğinden beri kadın-erkek eşleşme rakamları inanılmaz açılmış durumda.
Abi en son bir kızla normal bir şekilde tanışmaya çalışmıştım. Kız direk kısa cevap verip kaçmıştı. Bir an tacizci sanmıştım hayır yani niye böyle yapıyorlar. O olayda hevesim bayağı kaçmıştı.

Moralim bozuk.

Yalnızlıktan (arkadaş için) tanışma applerine girdim ve birisi tipime laf etti sinirim bozuldu hocalarım. Biraz bir şeyler konuşabilir miyiz? Konu açmak istedim yazayım dedim. Dilerim yanlış anlamazsınız.
OKB ve aşırı yalnızlık çektiğim için de kurmamak ve öneri almak için yazdım buraya.

Biliyorum, orası egolu insanların yuvası ancak içim rahat etmiyor işte. Ne düşünüyorsunuz? Bir daha asla girmeyeceğim bu arada bu da kulağıma küpe olsun.

Lütfen yargılamayın veya ters cevap vermeyin.
Hocam bende çok yalnızım. Hangi uygulama acaba? Gerçekten 1 tane bile arkadaşım yok.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt