Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

16108

Becerikli
Technopat kullaniyor musunuz? Kullanıyorsanız en beğendiğiniz ve beğenmediğiniz şey nedir? Ben moderatorlerini pek sevmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmıyorum şu an Technopath. En son bir moderatör gereksiz yere ceza verdi orada koptum zaten. Bir adam konu açmıştı diyordu ki "HD6670 ekran kartı driver yüklenmiyor". Ya benim kartın aynısıydı ya da çok yakın bir versiyonu. Dedim ki adama bende de aynı kart var bende de driver yüklenmiyor. Adam beni banlamış alakasız diye.
Yani orada bu kartların Driver'larında bir sorun olduğunu kastettim. Bunu anlamayacak kadar bir şeyler! Moderatörler bir konuyada yazmışlar diyorlar ki ceza vermeden önce birkaç moderatörün daha kontrolünden geçiyor. Hadi canım! O zaman hepiniz bir şeysiniz!
Recep Baltaş ayrıldığından beri orası eskisi gibi olmadı zaten. Babaya Respect.

6 aylık ban yedikten sonra bıraktım küfür edilecek yer o kadar kötü ben hayatımda uyarı yemedim forumda yedim.

Yani arada sırada öylesine bakıyorum fakat, eskisi gibi değil konu bile açmıyorum artık. Genellikle işim olursa buraya başvuruyorum. Özellikle Recep ağabey Techolayı çok çok iyi toparladığı için önceliğim hep burası artık.

Ban yedikten sonra sinsice diger hesabimdan girerek Recep hocami yad ediyorum.

Saçma sapan moderasyon sebebiyle oradan bir daha geri dönmemek üzere ayrılalı yıllar oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.