Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar, birazcık geç bir konu oldu ama yine de açmak istedim.

Technopat'ın garip moderasyonu yüzünden orayı komple bıraktım. Techolay çok daha rahat bir yer. Kendimden bahsedeyim.

Kullanıcı adım her iki sitede de avkila.tech

Ekstrem overclock, X99/X79 BIOS modlama, vBIOS modlama, RX 5XX ve 4XX kartlarda vBIOS modlama gibi alanlarda uzmanım.

Telefon tamircisiyim. FRP/IMEI/yazılım gibi işleri yaparım. Öğrenciyim.

RX 580 2048SP ile dünya rekorum vardı, ancak sadece 5 puan ile kırıldı. Bu kış tekrar kıracağım. Kimsenin yapmadığı bir vBIOS mod ile geleceğim karşınıza ve Technopat'ta açtığım rehberleri Techolay'a sunacağım. Çünkü düzgün rehberleri Technopat değil, Techolay hak ediyor.

Bu saatten sonra açacağım bütün rehberler Techolay'da olacak. Technopat kullanıcıları isterlerse gelip faydalansınlar ama onların platformuna el sürmeyeceğim.

Herhangi bir X99/X79 Xeon overclock, fine tune, RX 4XX, 5XX, 5XXX, 6XXX gibi kartlar için vBIOS mod lazım ise etiketleyebilirsiniz.
Bu mesaj neden 10 tane beğenmedim almış anlamadım ben bu arada, hoş geldiniz.

TP'de birisi Kadir Mısıroğlu'nun kitaplarını nerden bulacağı hakkında konu açmıştı. Vatan haininin kitaplarını okumasan da olur dediğim için 2075'ye kadar ban yedim.
Saçmalıktan başka bir şey değil, ağzınıza yüreğinize sağlık. Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Recep abi de gerçekleri söylediği için rahatsız oldular ya zaten.

Hoş geldiniz. Rezil bir forum orası. Raporu küfürlü gönderdiğim için ban yemiştim 1 yıl. Açıldı mı? Açıldı. Sadece yoruma bu profil artık zaman kapsülüdür diye yazdım ve bıraktım.

Hoşgeldin hocam. Burası güzel forum seversin.
Hoş geldiniz. Rezil bir forum orası. Raporu küfürlü gönderdiğim için ban yemiştim 1 yıl. Açıldı mı? Açıldı. Sadece yoruma bu profil artık zaman kapsülüdür diye yazdım ve bıraktım.
Hocam ben kalıcı ban yemiştim ordan. Neyse en azından 6 yıl önceki açtığım hesabı buldum ordan öyle ilerliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.