Techolay Sosyal'de kullanıcı adı değiştirilirken "Değişiklik Nedeni" neden soruluyor?

Makaleler
1
Yer
KüçükÇiftlik Park Megadeth Konseri
Ben bu "Değişiklik Nedeni" kısmını pek ciddiye almıyorum. Ancak galiba yetkililer ciddiye alıyormuş. En son "Abby Anderson" kullanıcı adını alırken, ciddiye almayıp öylesine bir değişiklik nedeni girmiştim. Moderasyon düzgün bir değişiklik nedeni ile tekrardan değişim talebinde bulunmamı istemişti. Yani, çoğumuz canımız istiyor da öylesine değiştiriyoruz :D Önemli bir sebebi olduğunu çok görmüyorum. Tam olarak neden bu isteniyor?

Ben aslında pek değiştirmenizden yana değilim. Benim gibi isim hafızası iyi olmayan insanlar bu konuda çok zorlanıyor. 😔 Mesela ekibimden birkaç kişi Techolay'da farklı kullanıcı adı tercih etmiş. Şu anda hangi isimleri kullandıklarını hâlen bilmiyorum. Zar zor öğrensem ve değiştirme kararı alsalar, bir konuda karşılaşsak yine tanıyamayacağım.

Çok gerekmedikçe değiştirilmemesinden yanayım. Bence sebebi sorulması mantıklı.

Bence bunun olumsuz taraflarına da bakın. Mesela Abby Anderson diye bir profil olması bence foruma hava katıyor. TLOU serisini bilenlerin de benle hemfikir olduğunu düşünüyorum.

Ben bu "Değişiklik Nedeni" kısmını pek ciddiye almıyorum. Ancak galiba yetkililer ciddiye alıyormuş. En son "Abby Anderson" kullanıcı adını alırken, ciddiye almayıp öylesine bir değişiklik nedeni girmiştim. Moderasyon düzgün bir değişiklik nedeni ile tekrardan değişim talebinde bulunmamı istemişti. Yani, çoğumuz canımız istiyor da öylesine değiştiriyoruz :D Önemli bir sebebi olduğunu çok görmüyorum. Tam olarak neden bu isteniyor?

Bence de gereksiz. Canım istedi yazsak kabul edecekler mi? Veya nedenini bilip ne yapacaklar?

Ben aslında pek değiştirmenizden yana değilim. Benim gibi isim hafızası iyi olmayan insanlar bu konuda çok zorlanıyor. 😔 Mesela ekibimden birkaç kişi Techolay'da farklı kullanıcı adı tercih etmiş. Şu anda hangi isimleri kullandıklarını hâlen bilmiyorum. Zar zor öğrensem ve değiştirme kararı alsalar, bir konuda karşılaşsak yine tanıyamayacağım.

Çok gerekmedikçe değiştirilmemesinden yanayım. Bence sebebi sorulması mantıklı.

Bence bunun olumsuz taraflarına da bakın. Mesela Abby Anderson diye bir profil olması bence foruma hava katıyor. TLOU serisini bilenlerin de benimle hemfikir olduğunu düşünüyorum.

Niye değiştirilmemesinden yanasınız? Grubunda olan biri zaten eklidir grupta. İsteyen istediği zaman değiştirir kim niye karışıyor yani çok saçma bence de.

@hasanmerkit, zaten şu anda değiştireceğimden değil de genel olarak merak ettiğim için sormuştum. Daha isim değiştirme süreme 30 gün civarı var. Belki de değiştirmem, Abby'de kalırım :)

@Merfrak, ben Abby Anderson adını alırken "Güzel canım öyle istedi" gibi bir neden girmiştim. Reddetmişlerdi. Daha düzgün bir neden belirterek tekrardan isim değiştirme talebi oluşturmuştum.

Geri
Yukarı Alt