Arkadaşım yok ve evde bayağı bir sıkılıyorum. Her boş kaldığımda kendimi boş beleş şeylerin -Instagram vb. - içinde buluyorum. Var mıdır benim için önerebileceğiniz hobi, aktivite falan?

Doğayı gez, hava sıcak ama ormanlar zaten çok sıcak olmuyor (gittiğin ormana göre değişir) ancak doğada sakin sakin yürümek çok huzur verici (müziksiz.)

Arkadaşım yok ve evde bayağı bir sıkılıyorum. Her boş kaldığımda kendimi boş beleş şeylerin -Instagram vb. - içinde buluyorum. Var mıdır benim için önerebileceğiniz hobi, aktivite falan?
Klasikleri söyleyeyim ben. Kitap oku, resim çiz, dizi izle, şarkı dinle, çık dışarı gez dolaş. Bisiklet sürebilirsin ama bu sıcakta sürersen mıhlamaya dönüşme ihtimalin var. Sinemaya gidebilirsin belki. Yemek yapmakta eğlencelidir bence, deneyebilirsin. Enstrüman edinebilirsin uzun vadede, güzel aktivitedir.

Spor yapmak, oyun oynamak, kitap okumak veya herhangi bir enstrüman ile ilgilenebilirsin.