Temu'dan sipariş edilen ürün çizik çıktı iade alınır mı?

5837

Becerikli
Merhaba arkadaşlar, Temu'dan bir fare sipariş ettim ancak farenin sol ön kısmının sarı lekeli ve biraz çizik olduğunu yaklaşık 8 gün sonra yani bugün fark ettim. Çizik olduğunu belirten fotoğraflar çekip iade etmeye başvurursam işe yarar mı? Ne kadar süre de iade yaparlar? Daha önce iade yapan birisi varsa tecrübesini anlatırsa da güzel olur.

Bu Çinlilerin sağı solu belli olmuyor. Life chate yaz bakalım ne derler.

Merhaba arkadaşlar, Temu'dan bir fare sipariş ettim ancak farenin sol ön kısmının sarı lekeli ve biraz çizik olduğunu yaklaşık 8 gün sonra yani bugün fark ettim. Çizik olduğunu belirten fotoğraflar çekip iade etmeye başvurursam işe yarar mı? Ne kadar süre de iade yaparlar? Daha önce iade yapan birisi varsa tecrübesini anlatırsa da güzel olur.

Kesinlikle iade yapılıyor, hatta otomatik iade yapılıyor diye biliyorum. Ürün sende kalıyor istersen ve paran çabuk bir şekilde ödeniyor. Canlı destek kısmından iadeyi seç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değişim olmuyormuş sadece sadece iade edebiliyorlarmış. Ve ürünün sende kalıp para iadesi olma olayı yokmuş. Bir de 90 gün içinde iade alabiliyorlarmış.

Ben yine de iade etmeyi deneyeyim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt